Minikannesi00 Mrcnry tuzda bekletmiyosun canım ,suyuna az bşe tuz atyosun ,koltuk altına tuz srüyosun ,hurafeden başka bsey değil
Cansu331 Mrcnry biraz tuzlu su biraz şekerli biraz da ballı su yaptık. Ve tabi bi de sade su. Önce tuzluyla yıkadık sonra şekerli sonra ballı en sonda sade suyla durulayıp bitirdik 😊
Deletedmom423 Mrcnry tuzda bekletme bence… bizde yaptık ama istemeyerek balla tuzu karıştırıp sürdük ben hemen yıkadım hala kaynanam diyor biraz daha dursaydı bu kadar terlemezdi diye ama ben 1 dk bile bekletmedim sürdüler hemen suyu döktüm kaynanam elini yıkamadan ben bebeği yikama işini bitirdim 😊
Boncukgozveannesi Asafeymeninannesi doğal Himalaya tuzu enfes oldu tadı tavsiye ederim diğer doğumunuz da ben bir dahakine nar ekşisi de dökücem 🤗
aksu5334 Mrcnry bende yapmicam diyodum ama annem minnacık bi tuz attı ilk yıkama suyuna mini minnacık yani bekletme falan yok.
Deletedmom388 Mrcnry Tuzda bekletmek nedir gerçekten ya? Biraz araştırın lütfen tuzda bekletilen,ovalanan bebeklere neler olduğunu… Çok istiyorsanız yıkama suyuna bir çimdik tuz atın, ne faydası olacaksa artık🤷🏻♀️
Esilanur Mrcnry ne tuzlaması ya bebek tuzlanır mı hiç saçmalamayın lütfen balık mı bu tuzlansın hey Allahım ya
LadyMarmalade Bebekleri saçma sapan hurafelere alet etmeyin artık kvalidem delirmişti tuzlamak için tuzlamadım hayatımda böyle saçma şey duymadım cildi tazecik tahriş olur alerji olur çok mu güzel olucak sonra?
mer_mer Mrcnry tuzda bekletmedik çok karşı olmama rağmen sırf kaynanam ve anneme laf anlatamadığım icin sadece 1 tas suyuna bir tatlı kaşığı tuz atmalarına izin verdim her yerini onunla ovdular sonra hemen normal banyo yaptırıp cıkarttık bide bekletselerdi çıldırırdım içim içimi yedi bisey olacak diye bende post açmıştım ama açmasam bile zararlarını biliyordum sadece belki bi ihtimal bi oluru varmıydı merak etmiştim ama yorumlar+makaleler+doktorların dedikleri kesinlikle çok zararlı bekletmek
Linaninannesi1 Mrcnry bn geçenlerde kızımı denize koydum su tuzluydu hatta doktoru koy demişti serinler die bı problm olmadi çok şükür ama illa tuzlanmasi icn deil tabiki