Masumkelebek Kızlar 4 kilo oldul molfix 2 numara kullanıyorum 6 kiloya kadar yazıyor ama bacak kısımlarında lastik izi oluyor ben mi yanlış bağlıyorım yoksa o kiloya kadar kullanılmıyor mu lütfen acilll😣
Ecee Masumkelebek molfixin böyle bir sorunu var maalesef benimde çocuğum 6 kg 3 numara kullanıyorum 9 kg a kadar diyor ama yinede iz yapıyor
Onursmom Masumkelebek benim bebegim su anda 7 aylik.4 numarw kullanmam gerekiyo ama bacaklarini kesdiyi icin 5 kullaniyorum.Bir numara buyuk deneyin bence
habibe_omerasaf Masumkelebek molfix diğer bezlere göre bi tık küçük. 6 ay kullandım hiç bi problem yasamadım sadece dediğiniz gibi iz yapıyordu. Yani siz yanlıs bağlamıyorsunuz🌸
Sabriyeillke Ben sleeyp kullanirum gecen ay muanesunde6.600du simdi kilo almis biraz daha iz birakiyo 3numalar4e geccez ama ben biraz fazla almisim bezi bitsin diye bakuyim o yuzden gevsek bagliyorum😃😃
Sarelim Masumkelebek bnm kızım 4 aylık bn 5 numarasını kullanıyorum çünkü diger numaralar küçük oluyor.
Masumkelebek [bilinmeyen] sızdırmanyok aslında bacak kısmındaki o bel lastikler bol gibi bağlarken ama neden iz oluyorki çırt çırtlarımı çok sıkıyorum acaba
habibe_omerasaf Masumkelebek eğer taşırma falan oluyorsa küçük gelmiştir. Ama dediğim gibi iz yapıyordu bizde de bi beden büyük almamıza rağmen
Masumkelebek habibe_omerasaf ama çocuğun. Canı acımıyormu ya okadar iz yapıyo normal bir iz değil dediğin bastırılmış şekilde lastik izi
aselin_annesi Masumkelebek Bezin üstündekiyle hiç uymuyor benim kızımda 4 aylık 7 kilo 3 numara kullanıyodum 5,9 yazıyordu lastik izleri yüzünden değiştim 4 kullanıyorum şimdi rahatım bi büyük daha iyi oluyor
Esra___ Masumkelebek Cnmm ben de molfix kullanıyorum bebeğim 4 kiloyu geçince 2 numara dediğin gibi çok iz yapmaya başladı 3e geçtim aslında tam geliyor ama dediğin gibi bacaklarında lastik izi oluyor yalnız 2 numarada olduğu gibi değil 3e geç istersen