Hilalmiran Mutluluk sunnet olunca cok agladi mi ben dayanamiyorum , bn ağlıyorum o aglarken nasil gecti bu surec
Mutluluk Hilalmiran bölgesel uyuşturma yaptıkları için çok zor olmadı 1 haftaya da topladı 50 günlükken enfeksiyon olduğunu anladık Resmen 50 gün çocuğa işkence etmişiz yani
Bulutipek Hilalmiran kolik bi bebegin Vr canim allah yardim etsin cok zor o aglardi ben aglardim ah ah ne zor buyuttum bir ben birde allah bilir
Hilalmiran Bulutipek sabahtan beri agliyorum dua ede ede bi hàl oldumm ne zaman gececek bilmiyorum cok zor
Hilalmiran Defneligunlerrr oyyy kiyamam baktim sukur bi sey yok yolculuk yaptik 8 saat ondan olabilir mi
Defneligunlerrr Hilalmiran çok şükür. Tabiki olabilir. Yerlerini yadırgıyorlar ve seyahat inanılmaz huzursuz ediyor ondandır belkide ama yine devam ederse götürün bir doktora inşallah olmaz.
Defneligunlerrr Burakselim45 evet ya bende çok üzülmüştüm 😔 o postu okuduğumdan veri çorap Eldiven hep ters giydiririm iplikleri dışına gelsin diye
pasabeyy Hilalmiran kaka yaparken gaz cikarirken agluyorsa vardir bi ihtimal bi doktora gisterseniz bence bi sorun varsa bulunur cozumu bulunur kolikse koligin ilaci zaman damlalar hafifletiyor ama tamamen gecirmiyor
Muhammedyusuf Hilalmiran ağlamayınca iner birşey yapma sakın bastırma . Direk idrar kültür aldır ve pipi dar mı baktır atak gaz maz dinleme sakın