Hilalmiran Canlar ogkum aglamaktan helak oldu gazdan mi herhangi bi seyden mi bilmiyom tam 2 saattir agkiyor nefesi kesiliyir ne yapsak durduramadik ( simdi uyu ) bu aglamsnin bi zarari olur mu , yardim edin
kerem_imm Hilalmiran genelde aynı saatte ve aynı sürede ağlıyorsa kolik bebek olabilir. Doktorunuza mutlaka danışın. Gaz sancısı olma ihtimali çok yüksek. Erkek bebeklerde sık görülüyor gaz. Onu rahatlatmak için kolik gaz masajı yapın. İnternette var videoları. Besledikten sonra mutlaka gazını çıkarın. Gerekirse gaz damlaları var kullanabileceğiniz. Siz de gaz yapan şeylerden uzak durun. En kısa sürede geçeceğini umuyorum.
Mutluluk Hilalmiran bebeğiniz ne kadar bilmiyorum ama benim.oglum da sürekli ağlıyordu doğduğunda biz de hep gaz sandık ama meğersem idrar yolu enfeksiyonu varmış çok hastane de falan yattık 10 gün Sonrasında sünnet ettirip kurtulduk ve ağlamaları geçti Her ağlamasi gaz sancısı değildir
Muhammedyusuf Hilalmiran olur canım testisler de şişer ve Allah korusun ameliyat la uğraşırsın. Oğlum öyle ağlardı sesi kesilene kadar meğer çiş yapamıyormuş idrar yolu enfeksiyonu olmuş yavrum pipsi darmış hemen sünnet oldu ve enfeksiyon için antibiyotik kullandık geçti 42 günlüktü . Derhal dr götür tahlil aldır kültür tahlili . Ve cerrahi ile görüş pipisine baksın
Lina05 Nefesi kesilip halk arasında ugunma derlerya hani. Morariyor gibi oluyor benim kızım da nefessiz kaldı ebe ye sordum yüzüne üfle oksijensiz kalmasın beyni dedi. Doktora yine de sor canım bilmeden bişey demek istemem ben çok ağlayınca öyle yapiyorum
Hilalmiran kerem_imm saatleri degidiyor kuzum bi sabah bi aksamlari afedersin osturunca agliyor kakasini yaparken agliyor ikinip duruyor
Hilalmiran Mutluluk sunnet olunca cok agladi mi ben dayanamiyorum , bn ağlıyorum o aglarken nasil gecti bu surec
Muhammedyusuf Hilalmiran ağlatma sakın erkek bebek ağlatmaya gelmez. Ağlamaktan göbeği fıtık bile oldu yavrumun . Aklıma gelince deliriyorum şimdi 3.5 aylık oldu gık dese ayaklanıyorum
Hilalmiran Muhammedyusuf gobegi disa donuk sis cok korktum suan yarin doktora gotureyim o zaman , bu fitik nasil gecer ki
Muhammedyusuf Hilalmiran sakın gaz deyip ihmal etme bazı dr lar gaz dedi yolladı ama ben her ağladığında altını açtım baktım ki çiş yapıyo ama zorla . Çiş bitince susuyo sürekli takip ettim böylece ağlama sebebini buldum . Sonra o kadar ağlamadı yavrum göbekte düzeldi
Hilalmiran Muhammedyusuf normalde bu kadar cok aglamazdi atak doneminde ayrica 2 aylik olcaz 3 gun sonra bide yolculuk yaotik ondan mi acaba
Muhammedyusuf Hilalmiran ağlamayınca iner birşey yapma sakın bastırma . Direk idrar kültür aldır ve pipi dar mı baktır atak gaz maz dinleme sakın
Bulutipek Hilalmiran kolik bi bebegin Vr canim allah yardim etsin cok zor o aglardi ben aglardim ah ah ne zor buyuttum bir ben birde allah bilir
Defnemm22 Hilalmiran bebeğin kaç aylık kolik olabilir benimde kızım nefesi kesilene kadar ağlardı bir sorun olmadı ağladığı zamanlarda fön makinesini aç onun sesini duydukları zaman susuyorlar kolik nedir biraz İnternetten araştır yapman gerekenleri öğreneceksin canım
Defneligunlerrr Hilalmiran canım bebeğini komple soy vücudunu falan bir kontrol et. Böcek vs ısırmış da olabilir. Yani başka birşey de olabilir tabi ama yine de kontrol et sen. Burada bir postta görmüştüm birinin arkadaşının bebeği de çatlarcasına ağlıyormuş. her yolu dememişler susmamış. En son acaba böcek falan mı ısırdı deyip komple soymuşlar. Ve eldivenlerini çıkarttığın da baksalar ki eldivenin içinde ki ip serçe parmağına dolanmış ve parmağı kopmuş. Hemen doktora götürmüşler de dikilmiş Allahtan. Yani o yüzden böyle ağlamalar da direk sorun komple sağına soluna bakın derim.
Hilalmiran Defneligunlerrr oyyy kiyamam baktim sukur bi sey yok yolculuk yaptik 8 saat ondan olabilir mi