Meva_ Aksumervenur 55 günlük canm benimki 2 3 saatte 3 ölçek yiyor. Ama bazen 2 yiyor bazen 4 . Yani değişiyor
Egemoms Aksumervenur 22 günlük 60 cc 2 ölçek veriyorum sütüm yeterli deeğil sütümü sağıyorum sütümüde veriyorum bazen
minikailemmm Shnzzz cok fazla cnm 120 mama doyacagı kadar yese yeter fazla verip sişirmeye gerek yok bence
Melegin_Annesi Dr danısın bence bebegim 13 gunluk doktorumuz 90 cc ye kadar cık dedi bu sütün yetip yetmediğiyle alakalı
_yaseminturann Aksumervenur kaç aylık ve kaç kilo mesela 2 ay 25 günlük 90/120 arası içiyor kilosu da 6 olmustur en son 5,800 dü
Mysunshines17 Aksumervenur Benim 2 aylık ikizlerim biri meme üzerine neredeyse 150 -200 ml içiyor diğeri ona gore iştahı daha zayıf o da 90 -120 ml arası içiyor.Genelde 3 saatte bie beslenme yapıyoruz.
M-A-R-M Mysunshines17 benim İkizler üç aylık olacak iki gün sonra, şimdiye kadar nadir mama veriyordum ama bu hafta sanki sütüm azaldı. biri mamayı içmiyor, diğeri meme+mama (75-90) veriyorum günde üç dört defa kiloları 5,400- 5,750.
Bebeklerm Mysunshines17 benimde ikizlerim 2 aylık 3.5-4 saatte 100 cc yiyorlar 5 kg ye yaklaştılar 4.950 aralarında 50 gr fark var sizin kiloları nasıl bazen zorlarsam 120 yi zor bitiriyorlar
Mysunshines17 M-A-R-M Biz dogduklari günden bu yana kilosu düşük diye (doğum kilomuz 2500 ve 2450di ) mama kullanıyoruz ilk zamanlar bizim de 30 ml zoe içiyorlardı ama inanılmaz bir şekilde bir bebeğim iştahı çok arttı ya da benim sütum doyurmuyor artık mama fazla tüketmeye başladık.Biz de 2 ay 1 gunluguz kilomuz şu an 4500.Büyüme atağı haftalarında iştah da artış ve azalma olabiliyor sanırım.Diger bebegim gaz sancısından dolayı mamayı az tükettiğini düşünüyorum.Siz de 3 aylık olmuşsunuz çözüldü mü gaz sorununuz
Fundafatma Kızlar bebeğim 95ss yiyor 2.5saatte bir sizde cokmu bu arada kızım 2ay 11gunluk ha bide günde 6kere veriyorum .
Aksumervenur Fundafatma valla bence gayet iyi benim bebeğim pramatür olarak doğduğu için 4 aylık şimdi 90 cc anca yiyor