Merve08 Melekannesi27 1 yaşına kadar çeken varmış canım normal 😏 vallahi bende yedim az önce ne yapayım ya. Sanki anlamış gibi ben yemek yerken ciyak ciyak bağırdı 😏
Merve08 Momsbabyy bulgur gaz yapar diye yemiyorum ya çok korkuyorum doğum yaptığım gün kaynanam bulgur pilavı yedirdi zorla o dikişlerle sabaha kadar çocuk avuttum korkuyorum
bir_pasa_annesi Merve08 su an 4 ay 26 günlük onu sorduğumda 40 günlüktü dedim gaz yapar sunu yeme böyle yapma diyolsr dedim sen kimseye bakma herşeyi ye vitamin var hepsinde dedi arada kimyon at rezene içebilirsin dedi
Merve08 MarlaSinger artık gerçekten onu yeme bunu yeme ek gıdaya başlayınca herşeye tepki göstercek diye korkuyorum
Momsbabyy Merve08 bulgurun gaz yaptığını ilk defa duydum🤦🏻♀️ çok gazlı değildik ama gaz yapan bişey yediğimde durmazdi kesinlikle 2 gün
sasuke Merve08 gazı benim yediklerimden dolayı oluyor. Yeşil fasulye, bulgur ve türevleri, mercimek yemiyorum. 😞
bir_pasa_annesi Merve08 ooh afiyet olsun cnm bebişe süt olsun inşallah 🤗kısırı neden yemiyosun süt yapar bana bol bol yedirdiler komsum sagolsun yapardı hep cokda güzel oluyor 😋kız sen nerdesin tam benim kafamdasın keşke aynı şehirde olsak😁
MarlaSinger Merve08 çok gazlı bi bebekse 3 ayın geçmesini bekleyin sonra herşeyi yiyin. Ben yedim valla yoksa dediğiniz gibi alışamıyorlar
Merve08 Momsbabyy yapıyor canım çok güzel süt yapıyor ama maalesef gaz da yapıyor hoş kolik bebeğe su içsen gaz yapıyor
Merve08 bir_pasa_annesi gaz yapar bulgur diye yemiyorum ilk gün bulgur pilavı yedirdi zorla kaynanam çok gaz yapmıştı ama aşırı özledim ya inanılmaz yani. Ay vallahi benim de böyle aynı setten muzdarip kafa dengi arkadaşa ihtiyacım var 😁 Aksaray da yaşıyorum canım