1Kubra_ Benimoykum 😂😂😂 cok siyah diye bide daha ben bunun rengini açtım 373848849494 km ileriden kendini belli ettiriyor yAa
Yasemin000 Çok doğal olmuş bayıldım 🙏🏻 Güle güle kullanın. Ben de düşünüyorum ama dövme gibi simsiyah olmasından korkuyorum
Benimoykum Yasemin000 bende hep korkuyordum öyle olur diye baya da araştırdım sadece benim ki değil bütün yaptığı kaslar çok doğal 🙂
Yasemin000 Benimoykum evet instagramdan gördüm çok güzel 🙏🏻 Fiyat ne tuttu acaba bir de abdestte sorun oluyor mu ki
Benimoykum Ceydatlass canım uyuşturucu krem sürüyor son 3 dk acıyı hissediyorsun uzun sürüyor çünkü ama dayanilmayacak kadar değil
Sema06 Benimoykum Benimoykum ne kadar kullanılıyor acaba kalıcı mı ben araştırdım bir sene diyorlarda sizede sormak istedim
Benimoykum Sema06 ben 5 gün önce yaptırdım cilt tipine goreymis minimum 6 ay 3 sene kullanan da varmış
Benimoykum Ikrazumra19 canım uyuşturucu krem sürüyor son 3 dk acıyı hissediyorsun uzun sürüyor çünkü ama dayanilmayacak kadar değil
gezentianne Benimoykum Müthiş olmuş. Ben de geçen sene yaptırdım microblading🤗 gözleriniz de aşırı güzeel naşallaah🧿