Sergl1425 Sunay10 eşimin müdürü tesbih dünyası diye Bi siteden Almıs biliyorlarmıs siteyi kendi çocuğu na da kullanıyor ama Bn ilk inanmadım 5 aylıkken almıstı Bn yeni taktım oğlum 1 yasını geçti daha yeni patladı dişi
Sunay10 Sergl1425 boynuna takınca geçermi salyası bide öyle bakıcam daha 3/12 günlük boynuna korktuğum için elinetaktım
Sergl1425 Sunay10 4 aydan önce boğulma riskine karşı bileğine takıın bnce vücut da sonuçta etkisi olur bnce
Masall_dyg 16Mayis bir su bardaginin icine 5 6 tatli kasigi tuz atip icine koyun kehribari eger ustte duruyorsa taslar orjinal oluyormus. Bende gecen bi kehribar satisi yPan bir sayfada gordum ☺️
Sunay10 Masall_dyg yaptım üste durmadı satıcıya bunu attım ve oda orjinal tuzun kaldırma kuvveti var ne atarsan zaten kaldırır öyle şeylere inanma dedi anlamadım ya
16Mayis Kızlar kolyemiz geldi 2 gündür takıyoruz gece yatarken boğulma riskine karşı çıkarıyorum benim bebeğim de 3 ay 5 günlük salyasinda azalma gözlemledim biraz diş içinde faydası olur umarım
Aymiraaa Sergl1425 diş patlaması nasıl oluyor acaba damağın üstündenmi patlıyor fotoğrafı varmı kızımın üst damağına dokununca sert bişey hissediyorum ama görünürde yok
Sergl1425 Aymiraaa fotoğraf çekemiyorum ağzına dokundurmuyı hiç ama patlamaya yakın beyazladı damağı daha sonra hafiften şişti minicik Bi beyaz nokta vardı eşime dişi çıkmış dediğim de inanmadı iki gündür görünüyor artık dişi Bi de bardağa değiyor tık tık diye 🥰😅
Ada_Deniz Kızlar bebeğim 4 aylık bende bugun aldım boynuna mı taktınız ben korktum biraz boynuna takmayı hatta keşke bilekliğini de alsaydjm dedim boynu pek kısa bizim kızın ayak bileğine taktım 2 defa doladım çıkardı cadı 😂
Ada_Deniz Sunay10 ayak bileğine geniş geldi sanırım çıkardı bugün gündüz boynundaydı çıkardım uyuttum gece takamyı düşünmüorm yarında bileğine deneyeyim birde