16Mayis Merhaba güzel anneler 🥰 Oğlum 3 aylık bir arkadaşımın tavsiyesi ile kehribar kolye sipariş ettim az önce, kullanıp faydasını gören memnun kalan veya kalmayan görüşlerinizi rica ediyorum 🙏😇
16Mayis Keremtugra biz daha 3 ayligiz ama salyamiz çok önlüksüz gezemiyoruz umarım faydası olur bizede herkes çok olumlu şeyler söylüyor ☺️
Sevda35 Ben çok inanmayanlardandım ilk 4dişini çok salyalı va huysuz çıkardık sonrasında kullanmaya başladım çokda memnun kaldım.yanlız çok da sahtesi varmış alırken dikkat edilmeli.
16Mayis Sevda35 bende öyleydim pek inanmazdım ama dedim deneyelim bakalım kehribar sepeti sitesinden aldım bende sertifikalı yazıyor değildir herhalde orjinaldir 130 tlye aldım
Mehmeteylul Sevda35 merhaba siz nerden aldınız acaba bende araştırıyorum fakat orijinali gerçekten bulmak zor
Masall_dyg 16Mayis bir su bardaginin icine 5 6 tatli kasigi tuz atip icine koyun kehribari eger ustte duruyorsa taslar orjinal oluyormus. Bende gecen bi kehribar satisi yPan bir sayfada gordum ☺️
Keremtugra 16Mayis o aylarda bizimde coktu dakka basi önlük degistiriyordum kolyeyi aldiktan 2 hafta sonra kesildi dahada olmadı
16Mayis Mehmeteylul merhaba ben kehribar sepeti sitesinden aldım dün gece sipariş verdim sertifikalı ürün gelmesini bekliyorum yine geldiğinde degerlendiricem buradan canim
Srplberenmali Mehmeteylul ben Kayseri’de orijinal bir tesbihçiden sipariş verdim dün geldi harika . Ve çok çok uyguna aldım . Bileklik ve kolye 100₺
boncukhaniminannesi Sunay10 siz hangi siteden aldınız peki ben de kararsız kaldım yarı yarıya memnuniyet çünkü
Sergl1425 Bn de inanmazdım eşimin müdürü almıstı bize de 4 gündür takıyorm ve dişi patladı sonunda ☺️☺️
Aymiraaa Sergl1425 diş patlaması nasıl oluyor acaba damağın üstündenmi patlıyor fotoğrafı varmı kızımın üst damağına dokununca sert bişey hissediyorum ama görünürde yok