Ozlemeymen Merhaba kizlar suan cok sinirliyim 3 aylik bebegim var iki gun once kayinpederim kalp krizi gecirmis haberi alir almaz esimin memleketine geldik. İlk gun yani dun ayni odada ucumuz yattik fakat bugun esim benimle yatmak istemedi diger odada yatacakmis ben yorgundum uzanmistim biraz annesi cagirdi yatagimizi yapmis annesine ben bugun burda yatacam demis anneside sen yatmiyorsan ben yatatim yan kanepede demis bi uyandim kaynanam ee kocan yan odada yatacakmis sizce ne demek bu esimin benle yatmamasinami uzuleyim kaynanamin yatmasinami (zaten kirkimda kaynannamla ayni odayi paylasmistik) ve lohusaligimcok kotu gecmisti esim yine boyle davranmisti hadi bbasinin durumuna uzuluyor ama ailesinin yaninda bana boyle davraniyor ilk zamanlar boyle degildi. 3,5 yillik evliyiz ve ayri memleketteyiz. Ama bu durumu beno cok sinirlendirdi ve bosanmayi bile dusunuyorum soguttu boyle yaparak.
Nermin_erzk Ozlemeymen bence yuvanızı bozmayın belki düzelir babasının acısını yalnız yaşamak istemiştir Bu dönemde biraz anlayışlı olun. Ileriki zamanlarda durumunuzu tekrar gözden geçirirsiniz.
Sinemkrsyk YazCilegi [bilinmeyen] ya siz ne kötü insanlarsınız,ama büyük ama küçük ,paylaşmaya değer gördüğü bi sıkıntısını yazmış kadın bu hal tavır nedir? Dalga geçercesine konuşmalar? Ayıp,herşeyden önce iyi insan olabilmeyi becerebilmek gerekir!
Umayduru Baslikta kotu koca ahaha.hay Allah im ya .adamın banası kalp krizi geçirmiş kadının derdine bak.vallahi Allah eşinize gani gani sabır versin
Ozlemeymen Umayduru kirk gun boyunca kayinvalidemle kaldim ve bu bende buyuk travma yapti ve esime bunu soyledim esimin yapmasi gereken tek sey bizimle ayni odada kalmasiydi ( yoksa benim bu duruma acisina saygim sonsuz ustelik bana bi aciklama yapmasi bununla ilgili)
Hanne1910 Belkide ailesinden çekiniyor seninle yatmıyor bu sekildede düşünmek gerek . Bir yuvayı kurmak çok zor ama bozmak çok basittir birde küçük bebeğin var katlanmak zorunda değilsin ona evet ama ayrılırsanızda bebeğinin babasız büyüyeceğini de düşünmen gerek
Ozlemeymen Ozlemeymen huhu hanimlar dipnot babasi gayet iyi sukurler olsun ben uckur pesinde degilim Zaten ayni odada ayri yatiyoruz malum bebek olunca kanepeye sigamiyoruz ama kendi evimiz degil ailesin evi dun bizle kalip bugun basks odada yatmasi ustelik kayinvalidemin benle yatmasi cok sinir bozucu( kirk gun kaynanam yanimda kaldi ve esim kirk gun yuzume bakmadi kendi evimizdeydik yatak odasindan cikmadi ) bende cok zor gunler gecirdim kaynanamla hergun agladim ve kaynanam evine donunce hersey yoluna girmisti ama bugun olan bana o anlari hatirlatti
Ebruelcin Ozlemeymen bütün kötü yorumlara rağmen anlıyorum sizi, lakin acele karar vermeyin, bende bu durumda değersiz hissederdim kayınvalidemin yaninda böyle durum yasansaydi, kizginliktan soguk hissediyorsunuzdur, ikinizde atlatirsiniz bu günleri,
GmzSnn Ozlemeymen eLeştiriLer AĞIR GELDİ diye birden eşinizin AİLESİNİ kötüLeme çabasına girmişiniz kolay geLsin 😊😊😊
MMertinannesi Ozlemeymen boyle bir sebep yuzunden bosanmak ne kadar dogru hadi diiyelim bosandiniz cocugunz nolcak ?Nolmus kaynanan yaninda uyumussa bizde memlekete gittigmzde kaynanam kocasini birakip geliyor torunun yaninda uyuyor hatta dogum yaptgmda bile kaynanam gelip bana bakti pansumanimi banyomu bile o yapiyordu annemden daha iyi bakti bana cocuguda yanina alirdi dikislerden dolayi kalkamzdim diye gece onla uyurdu ....bunun icin bosanmak biraz esinize haksizlik gbi bence basit birsey degil cocugunuz icin iyi dusunun ki hsrsey iyi olsun 😊
Ozlemeymen MMertinannesi peki sizin kayinvalideniz sizi dinlemeyip cocugu mamaya alistirdimi cocuk emmiyor zorlama illa anne sutuylemu buyuyecek bosver dedimi. Sen acemisin cocuga bakamazssin diye sizin kucaginiza vermedimi.iki gunluk cocuga gazi var diye sacma sapan seyler icirdimi? Daha neler neler [bilinmeyen] peki bu duruma kayinv
MMertinannesi Ozlemeymen ypk onlari benim babam cocuk ac o yuzden agliyor diyip mama vertirdi di 😂😂😁15 gun sonra herkes evine gittikten sonra ben bi guzel bebegimi mamadan kestim sutumle 6 ay besledim hala oyle ek gidaya basladik..suan memlekete geldim cocuk cok zayif bebe biskuvisi ver kilo alir dedi kaynanm annem falan ben kesinlikle doktor sut bebe biskuvusu yasak dedim vermem dedim biraz laf ettiler ama olsun
MMertinannesi Ozlemeymen bence siz biraz sakinlesin bebeginizle ilgilenin onlarin bi gülusu bizlere herseyi unutturyor ve suan orda esinizin babasi hastayken tartisma cikarmayin esinize bu surecte yardimci olun ona onun yaninda oldugunu hissetirin iyilesip kendi evinize gittiginzde tartismanizi yapin..Baskalari sizin aranizdaki tartismalara sahit olup mutlu olmalarina izin vermeyin bence 😊
Muberra [bilinmeyen] Ozlemeymen cok kuruntu yapmissin lohusalik depresyonundan dha cikamamis gbsin bu nedenle evlilik sonlandirilir mi arkadasim?
Ozlemeymen [bilinmeyen] bunu bana degil annesine soyluyor bi uyaniyorum yanimda kayinvalidem ee neymis kocan yatmak istemedi burda ben yatacam.
Ebruelcin Ozlemeymen anasinda iş yokmuş asıl, ne demek kocan yatmak istemedi, oğluna eşinden ayrı yatmak da ne demek diye sorması lazım, ya da bunu sana kizim biraz yalnız kalmak istemiştir diye konuşması lazım
Ozlemeymen [bilinmeyen] kirk gun boyunca kayinvalidemle kaldim ve bu bende buyuk travma yapti ve esime bunu soyledim esimin yapmasi gereken tek sey bizimle ayni odada kalmasiydi ( yoksa benim bu duruma acisina saygim sonsuz ustelik bana bi aciklama yapmasi bununla ilgili)
Ozlemeymen [bilinmeyen] kirk gun boyunca kayinvalidemle kaldim ve bu bende buyuk travma yapti ve esime bunu soyledim esimin yapmasi gereken tek sey bizimle ayni odada kalmasiydi ( yoksa benim bu duruma acisina saygim sonsuz ustelik bana bi aciklama yapmasi bununla ilgili)
Sinemkrsyk Ozlemeymen Allahaşkına valla savunulacak yanınız kalmadı postun aşağılarına doğru indikçe,neden insanlara bişey anlatma derdi bu kadar,bu sıkıntınız da size kalmasın mı? neden insanları dalga geçirtiyosunuz kendinizle?