GmzSnn merhabalar,paylaşımınız için teşekkürler🤗Ben de doğumdan sonra hem stresten hem tecrübesizlikten sütü yetmeyip mama verenlerdenim. Doktorumuz her emzirmeden sonra aldığı kadar mama vermemi ve sütümü de sağmamı söyledi. O öyle söyleyince çok basit bişeymiş gibiydi ama geldim çocuğu emzirdim kendi kendine hiç meme bırakması yok herhangi bi kavgası da yok gözleri kapalı bıraksam saattlerce emecek durumda. Bende kafama göre emzirip emzirip emzirip sonralarında mama veriyordum ama hiç bi düzen yok karmançorman oluyor bazen alıyor bazen almıyor ama aynı zamanda açmış gibi de davranıyordu falan neyse artık öyle böyle kilo aldı gerektiği gibi.. hatta bence fazla bile almış olabilir daha tartılmadı pzt günü göreceğim inşallah. Ama ilk mama verdiğimde bi haftada 500gr almıştı düşününki. Neyse artık 3 ay 5 günlük bebeğim ve ben bu aralıkta süt sağmadım, belki 3-4 defa sağdım anca. Çünkü ona vakit bulamıyordum karnı doyunca uyuyan bi bebek değil çünkü.. Yediklerime dikkat etmeye çalıştım günde 3lt suyu çoğunlukla içtim emzirmekten de hiç vazgeçmedim. Bırakın çevredekilerin bu çocuk aç demesini daha yeni emzirdin ya doymadı mı diyenler oluyordu ama bana göre;sütüm hep çok az,memeyi emmek için emiyor, olsun emsin belki sütüm artar..dı. Sütüm arttı mı hiç anlayamadım nasıl anlarım onu da bilmiyorum sağmadığım için zaten bi fikrim yok ama emzirirken sürekli sıkmaya başladım bakıyordum bazen 1 ya da 2 ince ince süt fışkırıyordu olsun diye düşünüyordum damla da olsa alsın. Ama artık tik gibi oldu yani sürekli sıkıp bakıyorum. Bu hafta o 1 2 çizgi 5-6 oldu arttığı anlamına geliyor mudur? Sütü olduğunu düşünen anneler bunu yapıyor mu yapınca nasıl çıkıyor 😁 çok komik ve kötü hissediyorum kendimi şu an 😅 bu arada dün bir kez 120cc verdim,bugün de duruma göre hiç vermemeyi düşünüyorum. Ordan anlamaya çalışacağım doyup doymadığını