TugbaYldz yanlış bişi söylemek istemem çünkü henüz küçük her bebekte aynı durum olmayabiliyor bide anne sütü alıyorsa 10güne kadar normal karşılanıyor ama doktorunuza danışınız biz kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp biraz bekliyoruz iyice pamuk emsin yağı diye sonrasında poposuna hafifçe onu sokup yağın biraz içine akmasını sağlayıp sonrasında bekliyorduk ki
Zaten on dakika içinde yapıyor aynı şekilde zeytinyağını karnına sürerek masaj ile ve yine bir çay kaşığı ya zeytinyağı yada tatlı badem yağı içiriyorduk sabah aç karınlaa birde ben bolca kayısı seftali yiyordum yada suyunu içiyordum sütümüzden geçiyor ve rahat kaka yapıuordu ama simdilerde ise ek Gıdaya geçtik durumumuz daha sıkıntılı oluyor çünkü iki gün içinde yapmayınca asırı huysuz ve sorun yaratıyor doktornumz bize ilaç verdi hatta bugün verdi baslıcaz kullanmaya bakalım ama sunuda sölim sürekli zeytinyagı ve popoyu uyarmakta çok uygun olmuyor çünkü kendi yapma güdüsü gidiyor daha Türkçesi kaka yapmayıda biz öğretiyoruz bebeklerimize o yüzden sık olmamak kaidesiyle yardımcı olabiliyoruz ama bebeğin huysuzlugu yoksa gazını çıkarabiliyorsa ve anne sütü alıyorsa dediğim gibi 10 güne kadar yardım gerekmiyor ama siz yinede benim verdiğim bilgilere değil doktorunuza danışın sizi hem daha iyi tatmin eder cevaplarıyla hemde bebeğinizin gelişimiyle ilgili neler yapabileceğinizi bu durumda izah eder