Mermaid GmzSnn kiz sut cokda fazlasini iciremiyorum sipaya💆♀️ Biberonda almiyor kasiklada icmiyor sutler dondurucuda bekliyor onada bir el at napacam o sutleri nasil icircem 😁
GmzSnn Mermaid şiringayLa sıkabiLirsinnn biberonla başında bekLe ağzını her açtığında ucundan sık 😂 işkence gibi ama öylr böyLe aLışır ay
Mermaid GmzSnn biberonla denedim heryolu olmuyor evde biberon kolleksiyonu oldu, siringayla deniyem birde
Selinto GmzSnn bilgiler için teşekkürler😊 çok merak ettim bu kadar uzun yazıda "L" harfini büyük nasıl yazabildin klavyenin azizliği sanırım:)
Aysen ANNE SUTUNU ARTTIRMAK Hergün 3 litre su ile birlikte şekersiz komposto, maden suyu, ayran gibi içeceklerle beslenmenizi destekleyebilirsiniz. Sebze ve meyveleri hergün düzenli tüketin. Özellikle dereotu, marul, maydanoz, semizotu gibi su içeriği yüksek sebzeleri öğünlerinize ekleyebilirsiniz. Meyvelerde mevsimine uygun olmak şartıyla tüm meyveler tüketilebilir. Ancak gaz problemi yaşayan annelerin portakal ve kavundan kaçınması gerekir. Gaz problemi yaşanmasına sebep olan meyveleri buharda pişirerek ya da komposto haline getirerek tüketebilirsiniz. Tahin, anne sütünü artıran bir diğer yiyecek. Her gün 1 çorba kaşığı tahini yeşil salataya ekleyebilir ya da pekmezle tüketebilirsiniz. Porsiyon kontrolünü sağlayabilirseniz tahin helvası alternatifini de kullanabilirsiniz. ANNE SÜTÜNÜ AZALTAN NEDENLER Turşu, hazır çorba, paketli gıdalar vb. ile alacağınız fazla tuz anne sütü hacmini azaltabilir. Aynı zamanda stres, yorgunluk, uykusuzluk gibi durumlar süt üretimini olumsuz etkileyeceğinden emziren annelerin bu konuda dikkatli olmaları gerekir.
Hlyafsr22 GmzSnn bişey sorabilirmiyim hangi biberonu kullanıyosunuz benim kızım biberon almıyor gece kaşıklada uyandırmam gerekiyor ne önerirsiniz 🤗🤗
GmzSnn Hlyafsr22 ben awent kuLLanıyorm benm bebeğimde her bebek gibi biberonu reddetti ama bence bebek her biberonu reddetme potansiyeLine sahip ama o kdr biberon aLdm hepsi awent kuLLanmak zorunda diye ısrarLa denedim sürekLi sonra bi aLıştı bi daha reddetmedi
GmzSnn Hlyafsr22 bence ısrarLa dene bende gece emzirmeyi 1,5 ayLıkken bıraktım hep sağıp werdim geceLeri şu an 4,5 ayLık sağmayı bıraktım eğer uyanırsa emziriyorm uyanmazsa sabah emiyo uyanır uyanmaz
Minikprens GmzSnn keşke canım ya erkekler hiçbir zaman anlayamayacklar 😅 boşuna Rabbim cenneti annelerin ayakları altına sermemiş demekki bunu anne olan herkes çok iyi anlat 😍
GmzSnn Emziren anneLer 🤗 gece kaç kere emişiyonuz bizimki bırakmıştı yine döndük emzirmeye yaaaa çok yorucuuu 😭😭😭