[bilinmeyen] 🙈 waLLa geçen biri eLtisimi ney yengemi tam okumadım yıkadı diye baya tepkiLenmiş yazmış anam waLLa içimden keşke benm bebeğide yıkasaLarda az dinLensem dedim 🤣 dayanamadım yazdm biride benm bebemi yıkasın noLuuur dşye 🤣 cnm sen hem emzir hem sağ emin oL o 60 cc gittikçe artacaktır benm iLk zaman diyorum ya 20-30 du bi ayLıken aLdm makinayı süt yetmiyo sanıyodum sürekLi emmek istiyo diye sonra 3 saat uyguLamasına geçtm göğsümü wermedim üç saat oyaLadım kucakda gezdirdim konuştm onunLa 3 saate aLıştı we emzir sağ emzir sağ sütümde çoğaLdı saatLi werince benm oğLan şu anda 2 ay 21 günLük nerdeyse üç ayLık oLcak we haLa tek memeden doyuyo sütü çoğaLttıkdan beri 🤗🤗 diğerinide sağıyorum hayLiyLe ama ben artık çoğaLdığı için çok uğraşmıyorum her emzirmede sağsam süt kaLır buzLuğa atmak istemiyorum sütün kaLitesi düşüyo buzLukdan çıkıp eridiğinde tadı değişiyo o yüzden artık sadece sabah sağıyorum gün içinde çok sağardım artık sağmıyprum sadece sabah biberonLarı doLdurup gece onu kullanıp sabah yine sağıyorm döngüyü oturttum inş sabırLa herkes başarır acayip bir sabır istiyo süt işi