GmzSnn NaZleYuSuf bende burda bu şekLi öneriyorum herkese gece biberonu farketmiyo bende geneLde gece hep sağdığm sütü biberonLa werirrm 11 de uyur 3-4 gibi uyanır emzirme süresi oyaLayıcı oLduğu için bi saat ayakda durup ikimiznde uykusu kaçmıyo on dk da içip tekrar uyuyo sabaha karşı uyanıp bi kere daha için sabah da 9 ciwarı uyanıyoruz sabaha kdr sağmadığım için sabah iki göğsüde sağıp doLaba atıyorum gece için gün içinde yine emziriyorum memedeyiz hergün aynı döngü oLuyo bende gece uykusu o yüzden gittikçe oturmaya başLayacak
NaZleYuSuf GmzSnn ay inşallah işe yarar bu gecede öyle devam.Sadece bir sorun var kendi uyanmadan beslemem lazım,çünkü uyanırsa tekrardan uyutma pışpışlama gitti iki saat,inş yakalarım uyanmadan🙈😁valla çok çok yardımcı oluyosunuz allah razı olsun♥️
GmzSnn NaZleYuSuf bi defada oLmaz bunu sürekLi haLe getirmen Lazım ki aLışması gerekiyo bi fareyi düşün hergün aynı saatte bi köşeye peynir bırakırLarmış bi kaç kez geze geze denk geLince yemiş sonra ısrarLa aynı saatte aynı yerde bekLemeye başLamış hergün aynı saatte we aynı yerde haywan biLe herşeyi öğrenirken bizim minnakLar neLer neLer öğrenir ama biz kıyamıyoruz hep töLerans tanıyoruz sonrada eğitemiyoruz 🙈 Madem uyanırsa diyosun sen nasıL becerebiLirsn öyle yap ama ben geneLde gece ışık açmadan sessizce çıt çıkarmadan biberonLa içirip kaçıyodum zaten karanLık ya emerken geri uyuyodu uyuduğu yerde yatağı oLduğundan eLLemek zorundada değiLdim
GmzSnn NaZleYuSuf ha birde gece uykusunda asLa yerinden oynatmadan direk biberonu werip oLduğu yerde karanLık önemLi asLa ışık açmayın araLıkda ışığınız warsa onu açın artık benmki ağLamadan daLıyo uykusuna çok şükür
Aylnbrra GmzSnn merhaba ben yeni katıldım aranıza benm kızım 26 gğnlük yalnz sanki hiç kilo alımı yok gibi bana maama ver cocuk gelişmiyor sütün yaramıyor gibi söylentide bulunuyorlar kafama cok takıyorm cocugum emiyor doymadgını düşünmüyorm doyuyor bence
GmzSnn Aylnbrra cnm benm ikinci çocğm ona rağmen aç bu çocuk emzirsene diye söyLeniyoLar çorap giydiriyorum bazen ayakLarı buz gibi oLuyo ayyy çok sıcak diyoLar zaten üstünde bir çıtÇıtLı iLe geçiriyoruz yazı resmen çıpLağız üsteLik benim nerdeyse her sağmada göğüsLermden 230 birinden 260 birinden çıkar yinede sütün azmı diyoLar daha ne kdr süt bekLiyoLar anLamıyorum hayır ineği geçtik resmen yine yaranamıyosun çewreye bakma sen Sağlıkla büyüt bebeğini kimseye kulak asma çünkü o bebeğin doktoru da sensin annesi de sensin her dediğini anlayanda sensin gündüz tavsiye verenlerin gece uykusuz kaldığında da yanına gelmesini söylesen en azından o zaman bir işe yaramış olurlar
Esrabayrakdar GmzSnn bizimkide bu aralar kısa süre emiyor normal miki ama doyuo sanırım cünkü en az iki saat uyuo gece ama gündüz uykularımız cok az 😓 Bi saat uyursa şükrediyorum 😕 anneme soruyorum tazikli geliyo sütün doyudur merak etme dio aklıma takılıo
Aylnbrra GmzSnn yaa doğru söylüyorsun peki sütüm yaglı mı deil acaba bunu ben dşünüyorm cocuk Aslnda 3200 dogdu ama zayf yanii kilo almamıs gibi
Aylnbrra Cok üzülüypyum cok zayıf diye bakalım cumartesi doktora gidicem kontorle ne dicek sizce neden kilo almıyor
GmzSnn Esrabayrakdar benmde azaLdı cnm süresi gittikçe açLığını büyükLer gibi tutabiLir bide çene kuweetLendi çabuk çeker sütü eskisi gibi yoruLmadan bi nefesde çeker bitirr
GmzSnn Aylnbrra cnm kiLoLı bebek sağLıkLı anLamına geLmiyo zayıf oLupda kiLoLuLardan daha sağLıkLı oLan bebekLer çok o yüzden takma kafana kiLoyu
GmzSnn [bilinmeyen] bacım önceLikLe hoşgeLdin hayırLı oLsun bebişin 🤗🤗🤗 iLk sağdığmda 20 - 30 çıkıyodu göğsün acıyosa sağarken makina iyi değiLdir daha siLikon birşey denemeLisin hem emzirip hem sağdım o yüzden göğüs daha fazLa üretmeye uğraştı ondan çoğaLdı benm 🙈 bide tek bi otururken sağım yapma yan yat diğer tarafa yat düz otur ki makina bütün kanaLLardaki sütü çekebilsin
GmzSnn [bilinmeyen] bende her sabah sağıyorum dolaba atyırum gün içnde hep emziriyırum gece sabah sağdığımı weriyorum uykusy açılmadan geri bayılıyo iki defa sabaha kdr emzirmeyince sabah doluyo göğüsler yine sağ at yine gece wer döngüm bu şekilde hiç bozmuyorum hatta şu andada sağıyorum 🤣🤣🤣 oğlan uyuyunca bende biraz uyymuşum pedim taşmış tişört ıslanmış koştum indim aşağı sağmaya başladm
GmzSnn [bilinmeyen] yok kaLmaz bacımburayıda moma benzetmeye başLadıLar bir aydır 🤣🤣 zamanla yayılacaktır 🙈 makinanın ucu sertse göğsü acıtarak çeker biraz daha yumuşak bişi olmaLı ben öyle pahalı bişi almadım hatta önemsemedim wish den getirttm hiç acıtmaz göğüs yaralarım iyileştikden sonra geldi makina geceleri uykumu almaya başladm gündüz çalıştığım için gece uyumam gerekiyodu yani yaklaşık 20 dk sürüyo bi göğüs
Bebegim Günaydın kızlar ya ben zayıflamak için maydanozlu z kürü yapıyorum kendime bi kacgündürde maydanoz su bi kaç damla limon suyunu blendra çekip içiyorum sabahları bu bebekte faz yaparmı sizce yanı herhangi bi sorunla karşılaşmadım ama Yinede tedirginim
GmzSnn [bilinmeyen] 🙈 waLLa geçen biri eLtisimi ney yengemi tam okumadım yıkadı diye baya tepkiLenmiş yazmış anam waLLa içimden keşke benm bebeğide yıkasaLarda az dinLensem dedim 🤣 dayanamadım yazdm biride benm bebemi yıkasın noLuuur dşye 🤣 cnm sen hem emzir hem sağ emin oL o 60 cc gittikçe artacaktır benm iLk zaman diyorum ya 20-30 du bi ayLıken aLdm makinayı süt yetmiyo sanıyodum sürekLi emmek istiyo diye sonra 3 saat uyguLamasına geçtm göğsümü wermedim üç saat oyaLadım kucakda gezdirdim konuştm onunLa 3 saate aLıştı we emzir sağ emzir sağ sütümde çoğaLdı saatLi werince benm oğLan şu anda 2 ay 21 günLük nerdeyse üç ayLık oLcak we haLa tek memeden doyuyo sütü çoğaLttıkdan beri 🤗🤗 diğerinide sağıyorum hayLiyLe ama ben artık çoğaLdığı için çok uğraşmıyorum her emzirmede sağsam süt kaLır buzLuğa atmak istemiyorum sütün kaLitesi düşüyo buzLukdan çıkıp eridiğinde tadı değişiyo o yüzden artık sadece sabah sağıyorum gün içinde çok sağardım artık sağmıyprum sadece sabah biberonLarı doLdurup gece onu kullanıp sabah yine sağıyorm döngüyü oturttum inş sabırLa herkes başarır acayip bir sabır istiyo süt işi
Bebegim GmzSnn sütü sandıktan sonra biberona koyunca buzdolabına mu koyuyorsun ya bide ben bi göğsümden süt verirken öbür göğsümde süt kaynıyor patır patır. Dökülüyor ben DHA çok bu yüzden istiyorum sagmayı