GmzSnn ya cidden teşekkür ederim yazdıklarını okudum çoğu postta e dedim durmuyor nasıl olcak 3 saatte bir emzirme sonra dedim bi çocuk nasıl gündüz hele 2 3 saat uyuyabilir senin bebe gibi masallah🤣 gece benim oğlum da 2 kez uyanıyor akşam 8 de uyuyor ortalama 2 de kalkiyor bide 5 te kalkiyor emiyor yatıyor ama 7 7 buçukta uyanmış oluyrdu ve gün boyu yarim saat uyuyordu en fazla sonra emzir gaz çıkar oyna alt ac 15 dk en fazla yarim saat uyuyor kalkıyordu. Gece iyi doyduğundan iyi uyduğunu farketmiştim ama dediğin gibi esiminde annelerinde israrlari üzerine ac bu çocuk emzir ısrarlarına alışmış şekilde gün boyu emziriyorum az az işte aynı döngü devam ediyordu bugun 3 saatte bir emzirme başladım ama olmadı 2 buck saat oldu 2 kez bugun sabahtan bu saate kadar bu gun 7 de 10 da 12 buçukta emdi şimdi da 3 saati bulcak emzirme surem saat 3 buçuk olunca
Yani 15 dk sonra🤣 emzirmek için basında bekliyorm resmen butun işlerimi de hallettim çok şükür oğlum da 52 günlük bu arada😊 teşekkür ederim paylastigin tecrubelerin icin diğer annelerde faydalanır umarım o yüzden yazdım bu kadar uzun uzun😊