GmzSnn aaaa sükür buldum seni günler önce okumustum aklımda kalmıs, canım biz 32 günlügüz sezaryen idik sütüm gec geldi ve bebek sarılıktı besleyin dediler gecmez diye mama verdik gögüs uclu avent ile, sonra gögüs ucu cıkarmaya calısmam yara olması slikon takmam sonra meme reddi ben farketmeden bilmiyordum sonra Slikonu bıraktım zorla da olsa memeyi tekrar alıstırdım, uzun bir sürec yani krizlik resmennn, suan hem emiyor hem mama alıyor, uzun yazıyorum kusura bakma beni anlaman icin😥 suan emziriyorum doymuyor bi sagıyım bakim dedim günün ilk saatler sol gögüs 50 cc geldi sag 15 geldi sagı gec tuttugu icin, ve doymuyor aranıyor aglıyor memeyle son dk lara doğru bogusuyor bırakmıyor, ben ayırmasam ayrılmaz memeden bende ayırınca dogal olarak ev yemek ihtiyaçlar bende ayırıp mama veriyorum mama alınca 2 saat uyuyır daha gec emiyor ama onu farkettim, simdide iki gündür mamayı tam kesmek istiyorum ama henüz sizinkiler kadar cok ve sık emmedigi icin sanırım mama yüzünden sütüm cok degil aranıyor durmuyor mama verene kadar o cok tok tutuyor belki de alıstı sen tecrübelisin napmam lazm kafayı yiyecm