xbiranne Kızlar evde kendim verdim rotavirüs aşısını damla şeklinde ama korkarak verdim nedendir bilmiyorum anneyiz sonuçta. Buraya yazıyorum kendi yapan var mı acaba ne nasıl oldu sonuç ateş falan yaptı mı 1,5 ml hepsini verdim
iraz90 xbiranne ben evde kendim vermedim ama birsey olmaz hemsirede agzindan veriyor yarim saat kusmazsa tamamdir ates vs. Hic sıkıntı yasamadik
xbiranne melisaninannesi çok yavaş yavaş verdim kendi zaten meme emer gibi aldı. Hemşire kendin yapabilirsin drdi normal de götürecktim
xbiranne DuruLina2612 ahh şükürler olsun bir arkadaş çıktı kendi yapan. Teşekkür ederim. Valla tüm ısrarlarıma rağmen hemşire kendin yapabilirsin drdi. Sağol ocağı çok uzak zaten. O yüzden de bir şey de diyemedim.
DuruLina2612 xbiranne benimde Hemşirem kendin yap dedi. Eldiven takarak kendim yavaş yavaş yaptım. Sağlıcakla büyüsünler❤️
Giraysmom20 xbiranne bende evde yaptım kendim verdim herhangi bir örün yaşamadık ateş huysuzluk vs yapmadı asla
Gdogru xbiranne 2.dozu kendim verdim ben de, bi sorun olmadı. Pandemiden dolayı gitmek istemedim. Ebemiz ver kendin dedi
Deletedmom388 xbiranne Ben de kendim yaptım,doktorun yanındaydık istersen yapabilirsin dedi.Zaten ağız yoluyla olduğu için sorun olmadı,azar azar verdim.Yan etki yaşamadık🌸