Dilara_Ada5747 Günaydın 🤗 bebeğim 40 günlük emmiyor sadece hip marka mama veriyoruz fakat kabız oldu acaba ben ölçüsünü mü ayarlayamıyorum 60 ml iki kaşık koyuyorum mama kaşığıyla fazlamı koyu oluyor sizce o yüzdenmi bebeğim kabız oldu
Deletedmom23113 Dilara_Ada5747 merhaba doğru koyuyorsunuz , 1 ölçek 30 ml e denk geliyor , başka birşeyden olabilir mi acaba
biryazmasali Dilara_Ada5747 merhaba kabız olduğunu düşünmüyorum o aylarda kaka yapamaması normal uygun bi gaz ilacı verebilrsiniz mama değiştribilrsiniz yada 70cc yapıp iki kaşık atabilrsinz . Doktorumuz bu tip durumlarda çok az ama çok az mamanın içine zeytinyağ damlatblceğimizi söylemişti tabi ki yine doktorunuza danışın
_linamm Dilara_Ada5747 merhaba hipp bize de kabızlık ve aşırı gaz yapmıştı ve sadece bi kez vermiştik daha sonra humana mamaya geçtik şuan çok rahat kızım
Selinsu1 Dilara_Ada5747 istersen bebelac gold dene dogdugundan beri onu kullaniyorum şükür sorunumuz yok
Deletedmom23113 Dilara_Ada5747 çok duru olabilir , 2 ölçeğe 60 ml su koyuluyor , isterseniz suyu 70 ml yapın deneyin bi de
Dilara_Ada5747 Selinsu1 aptamil nasıl acaba benim bebeğim emmiyor sizinkide sadece mama ile mi besleniyor
_linamm Dilara_Ada5747 canım aptamilin 1 numarasını da denedik aptamil conformil de denedik ama onlarda aşırı gaz yaptı bize bide golden goat keçi sütlü denedik o resmen kabız yaptı büyük insan kakası gibi oldu ama humana hiç bi sorun çıkartmadı
Selinsu1 Dilara_Ada5747 aptamil cok gaz ve kabizlik yapiyor hic deneme derim. Benimkide hep mamayla besleniyor sütüm yoktu 6 aylik suan mamadan memnunuz
Elifada-gulsen2020 Dilara_Ada5747 bizde ilk aptamil aldik fakat icmedi hem anne sutu hem mama seklinde gitmemizi istedi sarilik doneminde doktor fakat olmadi bir haftadir humanaya gectik cok sukur cok rahat ettim.
_linamm Dilara_Ada5747 bana da bi tanıdığım önerdi onun bebeği doğum itibariyle yoğun bakımda kalmış 1 ay boyunca ve hep mamayla beslenmiş doktoru önermiş çok memnundu o yüzden başladım ama size de iyi gelir inşallah canım
birbulutannesi Dilara_Ada5747 kabızlık la alakası yok, koyulukla da ölçüyü doğru koyuyorsunuz kenarındaki bıçakla sıyırıp koyun, yenidoğan bebekler de kaka değil idrar önemli günlük beş bez idrar yapması lazım, sütler bağırsakta emildiği için kaka yapmaz
Dilara_Ada5747 birbulutannesi idrar çok yapıyor ama kakasını solucan gibi yapıyor inleye inleye cok zahmet çekiyor