CocukGelisimci Benim güzel annelerim yarın 4. Ay aşısı olacak bebeğim sizce sağlık ocağına gitmeden fitil koysam mı ateşi çıkmasın die
Deletedmom896 CocukGelisimci hayır tabi ki de bazen hiç ateş olmayabiliyor sadece huysuzluk olabilir oda aşı yeri acıdığı için bi çay kaşığı calpol yeterli geliyor
minniegibi-amadegil CocukGelisimci Benimde bu hafta hatta yarın dağlık ocağı randevu vermişti aşı olması İçin. Ama ben yarın gidemeyip salı günü büyük ihtimal hastanede vurduracağım. Vermemeni tavsiye ederim bizim iki ay aşıda ateşi çıkmamıştı
Ebruuuuuu Hayır hiçbir şey vermeden gitmelisiniz. Eğer ateşi çıkarsa 4 saatte bir calpol verebilirsiniz, fitil en en en son çare
tuba8burak Hiçbir şey vermeyin. Bizim bebiş geçen hafta aşısını oldu hafif huzursuzluk ve hafif ateş dışında bir sıkıntı olmadı calpol bile vermedim.
CocukGelisimci Deletedmom896 calpon yok cnm evde kaldi fitil var bide doktor surubu onermio böbreğin de taş oluştu ilk dogdugunda 14 gun hastanede kldik o ilaclar yapmış taşı o yuzden ilaç cok vermek istemiorum cnm