Eceaydin05 Bel ağrısı arada bir oluyordu ama sırt ağrısı başldı şimdide. Bir haftadır var çok kötü emzirirken bile zorlanıyorum. Omuzlarımdan başlıyor ağrı aşağıya kadar. Acaba spinalden midir?
sarisinbayan Eceaydin05 belden uyusturmaliysa ameliyatin ondan oluyor canım sırt ağrısı sıcak ütü yok sırtına geçer mutlaka
-erCansu- Eceaydin05 ay kaburgalarım batiyor sankiii bilemiyorum bende valla😪 bu agrilar daha cok yoruyor insani
Eceaydin05 [silindi] evet sanırım onunla alakalı 😢 emzirirken dizlerime koyuyorum kızımı ben öne eğiliyorum ama artık çok kötü ağrım var 😢
Eceaydin05 baloglaninannesi sanırım emzirmeyle alakalı gerçekten bide ağır bi şeyler taşımaktan olmuş olabilir 😢
HzlCgn Spinalden değil de emzirme pozisyonuyla alakalı olabilir.Benim spinalden ağrım olmadı ama emzirmeden dolayı başlamıştı.Daha dik durmaya çalıştım ve düzeldi.
Eceaydin05 HzlCgn evett olabilir ben özellikle geceleri emzirirken farkında olmadan çok yanlış pozisyonda duruyorum 😣
Huzurum42 Eceaydin05 aynen canim korse kullan dedi dr belini destekler agrin az olur dedi gerçekten öyle
Eceaydin05 BilGen0609 emzirmeyle alakalı da olabilir demişler ben çok dikkat etmiyordum öne doğru eğiliyordum belki onunla da alakalıdır ama ağrı omuzlarıma hatta sırt bel ve bacaklarıma vuruyor ara ara. Eger spinaldense ömür boyu cekecek miyiz ya 😢
BilGen0609 Eceaydin05 hayır canım ömür boyu değil ... geçti benim sırt ağrım ... emzirirken de sırtıma büyük bir yastık koyuyorum bebeğin altında da yastık var ... baya rahat ettim böyle 👍
Arvenceren Belim arada ağrır ama sırtm hep ağrır çnkü kzm hep kucakta olmak istiyo 8 kilo oluncaya sırt dayanmiyo bnm süttüm dogumdan 2 gün sonra geldi süt gelince acayip bi ağrı saplandı sırtıma kalkamıyodum eşim sıcak havlu falan koymş tu nefes aldrmiyodu
Eceaydin05 Arvenceren ooff evet agirlastikca daha zor oluyor bende farkediyorum bunu Allah yardimcimiz olsun 😁
CaglaGenc Bence spinalden canım doğumdan önce hamilelikte bile bel ağrısı bilmem doğumdan sonra en ufak bişeyde belim pis bi şekilde ağrıyor 😏