mamAras Mrsxscape kocaeli medicalde doğurdum ve doktorumuz bişey bilmiyor dediğim medicalin doktoru seçmece alıyolar demekki medicale
Mrsxscape mamAras Malesef işte çıkıyor böyle. Ya ticaret yuvasina dönmuş oluyor yada ilgisizlikle karşılaşıyoruz. Hayirlisi olsun ama memnun olduğunuz bir doktoe bulursaniz konuya yazin gerçekten takip ediyor olacağim 🙏 Bu arada aklınizda bulunsun Acile Vitaleye göturmeyin çoğu zaman 5den sonra doktor olmuyor.
mamAras Leo07 peki sizce kesin tanı koyar mı görümcem ülkü tuzluoğlu dedi uncalı meydandaymış aama yorum bulamadım hiç kendisiyle ilgili
Leo07 mamAras biz nedim beyden cok memnunuz dedigim gibi cok buyuk sorun olmadigi surece muaynehanesine cagirmiyor bile whatsptan fotolarla takip ediyor🙈oglum ishal oldugunda kakasinin fotosunu isteyip 2 3gun takipte kalarak ilac onerisinde bulundu devam ederse gelirsin dedi pisman olacaginizi pek sanmiyorum
Sonsuzask_06 mamAras ama şöyle yapabilirsiniz Anadolu hastanesi genelde hekimleri iyidir medikalpark ve yaşam hastanesi önermem ben Alanya şubesine gittik yaşam hastanesinin kaç kez memnun kalmadım
Zeynephatice mamAras Söylediğiniz yerlere ters ama vitalede tülin hnm derim bence.çok ilgili tatlı dilli Güler yüzlü(bana göre bilgiside güzel)tesadüf tanıştık iyiki tanışmışız.şahsine hnmda çok iyi.ama şöyle bişey var her dr her hastaya iyi gelmiyor biz başka drlara giderek drmuzu bulduk sizi anlayan tatmin eden bir dr bulmanız dileğiyle
Mrsxscape Zeynephatice Bende vitale Tulin hanima gidiyordum ve severdim de cocuğumun 10 gundur ishaline teşhis koyamadi. Siradan bi tıp merkezi sonunda söyledi amip diye. Şans işi sanirim.
Sonsuzask_06 Babymm_ vural kesik benim oğlumun doktoru idi şuan hala görev yapmakta mı bilmiyorum ama mükemmel bir doktor askeri doktor diye biliyorum ankaradan geldi demişlerdi kendisi doçentdi diye biliyorum yanlış değilse
mamAras Mrsxscape aaa tamam aklımda olsun, benim bütün arkadaşlarım nedim beyi önerdi henüz gitmedik ama gidersek mutlaka yazarım burayada
Zeynephatice Mrsxscape aynen şans işi bizde başka biyerde bir dr gidiyorduk herkes çok iyi dedi ama bizi iyi edemedi.inş bir an önce size uygun bir dr bulursunuz
mamAras Leo07 şimdi çağrı merkezinden ulaşmaya çalıştım ancak kapalı henüz, rica etsem durumumuz acil numarasını verebilirmisiniz, konyaaltı tarafındayız boşuna kırcamiye gitmeyelim bugün müsaitliği yoksa
Babymm_ Sonsuzask_06 aa kendisini duymuştum GATA da çalışmış ama isim olarak bilmiyordum hatta bi kere gittik izinliydi nasip olmadı teşekkür ederim 🙏🏻
Trkanmete mamAras kesinlikle nedim doğan.. Muayene ücreti biraz fazla ancak değer gerekmediği sürece kesinlikle antibiyotik vermiyor doğal şeylerle tedavi öneriyor.. Kontrol için de tekrar tekrar gitmye gerek olmuyor telefonla 24 saat iletişim kurlabiliyor işine aşık bir doktor..
Sonsuzask_06 Babymm_ şuan ben ankaradayım imkanım olsa ona giderim çok cana yakın samimi ve kibar bir doktor bilgisi de mükemmel