AYLININANNESI2020 Kizlar nolr bana oneride bulunun sutum haddindem fazla bebgimde emmiyor sagiyorm sagmakdan tukendm bebegime yetecek kadar var fazlasi goguslerime agrlk yapiyor sag gogsm zaten sut kanalm tutlms sutumu azcik nasil azalta bilrm
Fatmaselim AYLININANNESI2020 bende sütüm gelsin diye uğraşıyorum. Herkesin başka türlü dertleri var işte. Kimi uğraşır kimi azaltmak ister.😊 sadece üstte kalsın diye yorum attım. Çok şanslısınız bu arada.🎈
Leylaninannesii AYLININANNESI2020 maydonoz da azaltıyor diye duydum canım bol bol maydonoz tüket bakalım bir de
uykusuzpanda AYLININANNESI2020 limonu sıkıp ictigimdr sutumu azalttigni farkettim dene istersen. Bende memeden ayircam tam bitsin sutumu kesecek cozum ariycam
aLmisMomSs Fatmaselim forumda ki tüm süt arttırıcı postları okuyorum, yetmiyor araştırıp neler iyi gelir diyorum bir damla fazla içsin diye. Galiba nasip meselesi 😇 içim bir cız etti bu postu görünce
Sucukluyumurtaa AYLININANNESI2020 nane azaltıyor dıye duydum canım. Taze nane yapragı gogsune koy ama kesedebılır
Fatmallper1 Ahh be keşke diyorum benim de öyle olsa ağırlık yapsa işte Allah herkese farklı veriyor 😂 100 ml sütü saatlerce uğraşıyorum 😂 öncelikle bebeğine şifa olsun o sütler tabi maşallah ama ada çayı sütü azaltıyor diye duydum canım
Deletedmom11 AYLININANNESI2020 devamlı soğuk suyla yıkayın. Göğsünüze buz koyun, soğuk lahana yaprağı ile kaplayın. Göğsünüzden süt akım hızını yavaşlatır ve ağrısını azaltır bebeğiniz daha dahat emer. bir kaç gün çok çok az yeyin gerekirse oruç tutun derim
AYLININANNESI2020 aLmisMomSs Allah bebeginizin doyacagi kadar sut versin inSALLAH BEN DOKTORLARA DUSTUM SUTUM COK GELDGNDEM MASTITE KADAR GITTIM O YUZDEN AZLMASI LAZM
Fatmaselim aLmisMomSs evet dediğimiz gibi nasip herşey. Kimilerinde fışkırır kimilerinde gelmez yavrularımızın cani sağ olsun artık ne diyelim ki