melisaninannesi Fyza çok zararlı omurgasına. İlla koyacağım diyorsanız başında durmanız gerek. Takla falan atıyorlar. Tanıdığın bebeği kafa travması geçirdi. 6-7 aylıkken konuluyor diye biliyorum
Badevehande Fyza 5 aylıkken koydum 9 aylık kızım şuan ama sürekli dibimde özgürce gezmiyor ben hangi odadaysam orda sürüyor
bir_pasa_annesi Ikrazumra19 kendi oturmaya cabalıyor cok hareketli bebek Kucavımızda bazen cık durdurmadan cok dikmeden oturtuyoruz 5 10 dakka da yürüteçte kalıyor
Ikrazumra19 bir_pasa_annesi cok zararli gercekten normalde bie zararli ama en erken 7.ayda oneriliyor
Hemanjiomluminik bir_pasa_annesi çok erken. Bel kemiği eğriliği olabiliyor çocuk için sıkıntılı bir şey isterseniz araştırın ama siz bilirsiniz tabiki annesi sizsiniz
bir_pasa_annesi Ikrazumra19 ben ara ara koyuyorum cnm oda 5 10 dakkayı gecmiyor su anlık bir sıkıntı görmedim
melisaninannesi Gizemabc sanırım halıya takılmıştı. Burada da bi posta rastlamıştım yürüteç ve düşmeyle alakalı. En iyisi ilk adım arabası kızım süre süre gidiyor tabi başında duruyorum. Genelde anneler iş yapabilmek için yürüteci kullanmak istiyorlar maalesef.
Cigdemm988 melisaninannesi ben evin butun halilarini kaldirmisim hava sicak zaten yerler ciplak daha rahat geziyor hem .