Nazkoc93 Merhaba arkadaşlar ben sezeryan olalı tam 1 sene oldu ama hala sezeryan izim Kırmızı ve kabarık çizgi şeklinde böyle olan var mi aranızda ve sebebini bilen
mommier Nazkoc93 benimki de aynı ya😕 hatta o bölgede jilet kullanıyorum kesicem diye ödüm kopuyo🙈 kabarık resmen
Nazkoc93 mommier bende doktora gidicem artık aynı doktorda sezeryan olan bi kaç arkadaşım var onlarda böyle problem yok hiç
mommier Nazkoc93 artık ne yapılabilirki ben bikaç defa madecasol krem sürdüm etki ediceğini düşünmüyorum belki zamanla rengi açılır
mommier Nazkoc93 bu arada ilk başlarda yani yapışkan varken dümdüzdü kesik.sonradan şişme oldu belki de korse kullanmadığım için
Nazkoc93 mommier aynen benimde öyle ilk zamanlar böyle incecik çizgiydi bende krem kullandım sonra böyle oldu ya bi problem olmasında görüntüsünde artık yapcak bisey yok zaten
mommier Nazkoc93 evet bence sorun yoktur ya sadece görsel olarak sevmiyorum.hamileyken kullandığım biooil yağı var onu denicem bi de.
Stora Benim de hiç çatlağım yoktu, 58 gün oldu dogum yapalı, gecen hafta dikişlerin üzerinde çatlaklar farkettim, hmm sanırım bunlar vardı görmedim dedim kendimce ama bugün çatlaklara yenisi eklenmis, anlamadım gitti.. Doğumdan sonra çatlaması mümkün mü?
Adadamla Stora ay aynen benim hamileyken asla çatlağın olmadı doğumdan haftalar sonra olustu. Annem karnın sondukce çıkıyor ortaya demek ki dedi ne kadar doğru bilemem 😔
Nazkoc93 Misskokulum korse kullanmadım çünkü hamile kaldığımda 49 kiloydum doğuma 59 kilo girdim 1 hafta sonra karnım bütün kilolarımda gitmişti dümdüzdü o yüzden korseye gerek duymadım
Defne_cicegim Benimde pembemsi bi renk 10 ay oldu ama ben asla takılmıyorum aksine hoşuma bile gidiyo bebeğimi hatırlatıyor 🤗🌺
MarlaSinger Nazkoc93 bende aynıyım sizinle. Buna keloid deniyoruz sezaryen yerini fazla hareket edip yorduysanız ondan oluyor. Şiş gibi. benim ikinci sezaryen yine aynı kabarıklık oldu. Krem kullandım baya düzeldi