Burcutuna Ceylaasya aynı şeyi benim annemde söylüyor çocuk böyle böyle büyüyecek diyor ama işte ne kadar söylesede içim acıyor.sütü düşünmemiştim mantıklı geldi ☺️
Ceylaasya Burcutuna sütünü herseye sürebilirsin gercekten asla zarari olmaz Gözü capaklandiginda onada sürmüstüm iyi geldi doktorum önerdi burnu tikali olunca burnuna damlattim 😁
Merfeee Vayyy yavrummm😒😒😒 aynı hatayı bende yaptım hemde uyurken keserken bir çığlık attı.. canından can kopması buymuş demekki dedim kendi kendime 😔😔
Derinsum Burcutuna ilk zamanlar bende kesmistim nekadar çok aglamistim canı acıdı diye ama şimdi sıkıntısız kesiyorum çok şükür
Burcutuna [bilinmeyen] teşekkür ederim ya yüreğime su serptiniz o anda çok kötü olmuştum evet başka bşr arkadaşta sütten bahsetmiş bebişim uyansın sürecem sütümden🙏
SelenLena Burcutuna manikür pedikür setindeki makasla kesmeyi nedeyin tırnak makası cok kıstırıyo çocukların etini , ben ondan aldım kulanıyırum kelpeten gibi olan var ya
Pelinnnnn Korkmayın bir şey olmaz ben de yaptım kızımın etini kesmiştim heyecandan o uyurken😳😳 ama geçiyor , hiç bir şey olmuyor hemen iyileşiyor, geçmiş olsun