Burcutuna Kızlar bebeğimin tırnağını keserken etini kestim az bişe kendimi çok kötüü hissediyorummmmm bişe olur mu kızlar oraya bişe sürmem gerekiyor muuuu çok üzgünümmm 😢😢
Eylul2018 Burcutuna bantla sar zaten çabuk iyileşiyor . Üzülme annesi hemen iyileşir korkma Uyurken kesmeni tavsiye ederim
ayazlianne Burcutuna maalesef olabilecek bi durum bebekler çok heraketli, eşimde yeğeninkini çok derin kesmişti :( yapabilecek birşey yok maalesef ama birşey olmaz
ayis Burcutuna Valla bende bi kere yanlışlıkla yaptım oturdum ağladım resmen sende sıkma canını olur öyle arada ben az bişey pişik kreminden sürdüm ertesi gün hiç bişey kalmadı geçti hemen
[silindi] Burcutuna en çok korktuğum şey🤦🏻♀️ Ama her annenin başına gelio canım kanıosa oraya peçeteyle bastır kanı dursun sonra kendi kendine çabucak iyileşir zaten
Snglibsglu Bende kesmiştim serçe parmak tırnağını keserken çok üzülmüştüm kanamıştı ama ağlamadı çok kötü olmuştum. İyileşiyor hemen merak etme hemen hemen her annenin başına gelebilir
Janss Burcutuna 🥰 Kıyamam benim de başıma gelmişti . Bebeğim prematüre olduğu için çok minikti parmakları 🤦🏼♀️ Pişik kremi sürmeyin lütfen . Çok çabuk toparlıyor zaten en fazla 2 gün ♥️
Zeyneb Nukun tirnak makasi var cidden cok ii.Biraz pahali ama bu tarz seylerin olmasini engelleyen bir yapisi var.tavsiye ederim.
Burcutuna Zeyneb gittiğimde bakacağım zaten bidaha tırnağını benim keseceğimi sanmıyorum daha babası keser heralde 😢😢
Zeyneb Burcutuna hepsiburada da 37 tl bi bak istersen korkma kenarlari plastikli bu makasin birsey olmuor. https://www.hepsiburada.com/nuk-pratik-tirnak-makasi-pm-HB00000BNF6X
renkliruya Geçengün bende yaptım aynı hatayı.. Çok dikkat etmeme rağmen nasıl oldu anlamadım.. Ama geçiyor.. Bişey olmaz.. Sadece biraz daha dikkat etmek lazım..
Burcutuna renkliruya hiç sorma çok dikkat ettiğimi sanmıştım bende hissetmedim bile biraz ağlayınca farkettim kuzumu😢
Burcutuna [silindi] aynen ya bende çok korkuyordum başıma geldi daha yapamam heralde kanama çok az oldu zaten biraz bastırdım geçti😢
Ceylaasya Tirnak degilde ben üzerini degistirirken citcitlarin nasil olduysa bi plastitik kösesi yüzünü cizmisti. Cizilince az kanamisti ayy ben ne agladim nasil oana zarar verdim diye simdi bile icim parcalaniyor anlatinca.. ablama anlattim, oooo daha sen dur istemeden düsürcen belki , kucagindayken elini kolunu kafasini bi yere vurcan daha neler yasiyacaksin dedi😂😂😂 en kötüsü bu olsun.. bu arada ben anne sütü sürmüstüm ertesi gün cizik gitti
Burcutuna Ceylaasya aynı şeyi benim annemde söylüyor çocuk böyle böyle büyüyecek diyor ama işte ne kadar söylesede içim acıyor.sütü düşünmemiştim mantıklı geldi ☺️