Ayse2019 Deletedmom98 Parol ve vegaferon haricinde antibiyotik kullandım ama ismini hatırlamıyorum. Onun dışında bende ameliyat sonrası kabızlık olduğu için doktoruma sorarak probiyotik kullandım. Çocuklar için olan entrogermina kidsi tercih ettim.
Deletedmom98 Ayse2019 ne güzel yan etkiside çok yoktur bunlar hep ciddi ilaçlar inşAllah birsey olmax
miniktosbikannesi Deletedmom98 bana sadece vermidon plus verdi ağrılar icin okadar. Bide gobegime surmem icin krem.
Deletedmom98 miniktosbikannesi bana krem verilmedi neden 🤷♀️ üç gün sonra bandı cıkar duş alabilirsin simdi dedi bu kadar
miniktosbikannesi Deletedmom98 bilmiyorum canım doktoruna sor istersen. Benimki yapıstırmaydı. Cilt yenileyici kremmis daha iyi toparlanması icin. Genelde herkes sezeryandan sonra krem kullanıyo. Neden vermemis ki acaba
Deletedmom98 nilosaydn parolun kendi kabına bile faydası yok bence 😹 demire emzirirkende cok ihtiyacımız oluyo kız deme öyle
nilosaydn Deletedmom98 aynen valla hıc ıcmedık bile.. aaa o damlayı kullanyorm bı onu kullanıyorm zaten. nasl agrın varmı gecmıs olsun ☺️
Deletedmom98 Ecem29 ay evet arveles dene derim cok güzel kesti valla parolun majeziginnkendine hayrı yok
TospikOglusum Deletedmom98 doktorum baba minoset bide rahim toparlayıcı için ilaç vermişti başkada kullanmadım.2.ilacin ismi gelmiyo şuan aklıma ama😉😊
espalp Deletedmom98 ben migren hastasıyım dayanamayacağım ölçüde ağrım olduğunda tamol ya da cataflam içtim birkaç kez. Sonuçta iki kutu bile içebilirsin dediğine göre doktor 🙄 parol falan bonibon bence onları ağrı kesiciden saymıyorum ben 😂
Deletedmom98 EsofmanliSevketHoca parolun hiç bi faydası yok kız cok cok hafif malum sezaryen sancısı 😬 belkide yarın daha iyi olurum 🤲🏻 hiç içmem
EsofmanliSevketHoca Deletedmom98 Normalde yok ama gebelikten dolayı uzun süre ilaç kullanılmıyor ya , etki eder yinede☺️Bir kaç güne toparlanırsın , sağlıcakla büyüt yavrunu..
eymenkerem Deletedmom98 her dr un tedavisi farklı bana da agri kesici ve kan ilacı verdi ama antibiyotik kullanmadim
Fasulyeninannesi Deletedmom98 parol verdı kırmızıydı paketi, ferrum bıde surup tarzı bırsey kabızlık ıcın
Powermoms Deletedmom98 kapsul hamile iken kullanmistim evet kabiz yapti 3 gunde 1 kullaninca yapmammisti Ama.bu seferki hap seklinde ismini biomiyorum direk cope attim