cilekliturtam Minik_Hanim Hahahah işte bu benim kızım cinsiyeti ne çok merak ettim🤣🤣bir de yürüyünce geçer diyen arkadaşlar var az bizi teselli edin😌
Minik_Hanim Matmazell_ yaaa vallahi aynıii uyumamak için gözü kapalı ağlıyor 🤣 Hayır güzel dille anlatıyorum biraz uuu dinlen sonra oyun oynayalim, yok arkadaş anlamıyor 🤣
dunyam2020 Minik_Hanim benım oglumda 13 aylık olcak .aynısı uykuya dırenme ınatlasma huysuz yemek yemeyen sınırlenebılen bır bebek oldu
dunyam2020 SeverusSnape benım oglumda yengec herseye aglat oldu yemez ıcmez uyumaz ınsan ın sabrı tasıyor vallahı
SeverusSnape dunyam2020 ben sinirlenmiyorum hiç ama sabrımın tükendiği oluyor tabii. Çok duygusal, çok sulugöz tam bir yengeç burcu kızı gerçekten :)
Yusufcuk01 Minik_Hanim bir de bizim evde ben, eşim ve kızımda aslan burcu. Varın siz düşünün atak dönemlerini😬😬
dunyam2020 Minik_Hanim 7 gün kalmıs atagın bıtmesıne bızım 7 gun sonrada devam ederse huyu degıstı dıyecegım artık
dunyam2020 SeverusSnape benım oglumda cok duygusal bende sınırlenmıyorum ama sabrım tasıyor bazen gıdıyorum babasına verıyorum bıraz.5 dk sonra tekrar alıp oyle uyutmaya calısıyorum sınırler lackalasıyor cunku
Minik_Hanim SeverusSnape vallahi zor ya.. ınatçı şimdiden kendi kuralları var, istemediği biseyi assssssla yapmıyor.. işimiz var😂
Minik_Hanim Yusufcuk01 benim en belkide tek etkilendiğim bu oldu.. çok çabuk büyüdü ama ya hiç bi anını kaçırmamama rağmen sanki ben bebekliğini görmedim ışık hızıyla geçmiş gibi.. her uyuduğunda bebeklik fotolarına bakıyorum burnumun direği sızlıyor 😪
Minik_Hanim Minikcivcivim valla ergenlik zamanları geldiğinde bu günleri aricaz gibi bi his var içimde 🤭
Maviseyyah Minik_Hanim oğluşumda öyleydi aradan 4 ay sonra azılar ve köpek dişleri geldi. Onlar zorluyor annesi
Minik_Hanim Maviseyyah benim kızım 6. Ayda alttan 2 dişi aynı anda çıkardı sonra durdu hala 2 diş geziyor, daha azılara kköpeklere sıra gelmemiştir bence🙄
Husumsu Minik_Hanim 13 aylık aynı durumdayız, yaşından sonra değişti, yerdi yemez oldu, uyurdu uyumaz oldu, kendi kendine oynardı mız mız oldu ne zaman geçecek bilmiyorum