Serzeyy Merhaba yarın 3 aylık olacağız böyle bisey çıktı damağında acaba elini ağzına getiriyor yırttı mı yoksa diş mı çıkaracak bilemedim bilenler bakabilir mi? Teşekkür ederim.
Ozgebrar2019 Serzeyy Fotoğraf çok net belli olmuyor. Ama ilk olarak alt ön dişler çıkar. O dişi çıkıyorsa çok ilginç 🤔
tugbaninpenceresi @Serzeyy canım yara olabilir, hemen doktora götür, diş için hem küçük hem de sıralı olmayabilir ama genelde önlerden çıkıyor
Serzeyy tugbaninpenceresi ay inşallah kötü birşey değildir ya sanırım tırnaklarıyla.yapti hiç de tırnağı yok ama hayla kesiyor
Wolverine Sanki kasirken tirnagiyla yapmış olabilir mi? Herkes de ilk on dış çıkacak diye bir kural elbette yok ama genele bakarsak öyle
Serzeyy Wolverine evet olabilir eller ağızda hep tırnaklarını kesiyorum törpü yapıyorum ancak yine kesiyor
tugbaninpenceresi @Serzeyy daha net foto dişe de benzettim şimdi ya 🤔 elinizle dokunun hafifçe elinize sert gelir eğer diş ise
Wolverine Serzeyy ya oğlum da öyle tırnak hep kesip törpü yapmama rağmen uykusu varken veya diş ağrısı yüzünden hep kafasını yırtıyor. Bakıyorum tırnak yok ama artık nasıl yapıyorsa oluyor yani
Serzeyy Wolverine aynen öyle valla artık gözüm üzerinde direk eller yüze gittimi çekiyorum ama bazen yakalaamıyorum