Flzkrtt Busranisa benimde 10 günde düştü her tuvalet ihtiyacınızdan sonra pansuman yaparak sızısını rahatlatabilirsiniz.
Meralvedatazer Busranisa canım benim 12. Gün düşmeye başladı günde iki kere parol içiyordum ven birde yürü hareketli ol çabuk iyileşirsin tendiriyot ve fön makinesi ile pansuman ediyordum her lavaboya gittikten sonra
Madame Busranisa benim 4 dikişim vardı 4 gün sonra gayet iyiydim bı sıkıntı yaşamadım 10 gün falan da dikişlerim düşmeye basladi
Busranisa Gamzeyup Synmannesi inşallah benımde 2 haftada düşer 😞 cok zorluyo bide pet tahriş ediyo gibi
Gzd35 Benimde 15 gün sürmüştü ağrısı sızlaması ben birde pişik olduk fenaydı ama geçiyor 15 güne canım
Gamzeyup Busranisa size tavsiyem eğer kanamanız çok fazla değilse arada bir peti çıkarıp yerine pamuklu temiz bir bez kullanmanız. Emin olun çok iyi gelecek 🌺
Meralvedatazer Busranisa haklısın çok zor valla insan birdaha çocuk getirmem diyor doğumdan daha zor dikiş ağrısı
Aysglz Madame benim 3 dikişim var 1 hafta oldu ilkgun gibi sızlıyor, her tuvalet sonrası baticon sürüyorum, sizin ekstra yaptığınız birşey var miydi?