Neslihanysldl Kızlarım, -4.75 kör gözüm ile gözlük yerine şeffaf lens kullanıyorum. Ama renkli lens kullanmak istiyorum, var mı kullanan? Numaram çok ileri olduğu için renkli lensin kullanma performansı şimdikine nazaran nasıl olur bilemeyrum.
Mickeylover Neslihanysldl ben eskiden numaralı renkli kullanıyordum ama doktorum renklilerde hava almıyor demişti. Şeffaflar daha sağlıklı demişti gözümde alerji çıkınca o nedenle şeffaf takıyorum artık. Çok istiyorsan ikisinden de al arada takarsın ama hep renkli iyi değil
Ceylanceylin Neslihanysldl ben kullanıyorum ama sert lens kullanıyorum ama lens ve gözlük numarası farklı oluyor mesela ben gözlükte 3.75 e 3.50 filandı ilk lensim numarası 1.75le başladım şimdi 1 numaraya düştü seninki yumuşak lens mi
Denizdemirr Neslihanysldl bende acuvue kullanıyorum 2,5 iki gözdede ama astigmatım olduğu için renkli takamıyorum bende çok renkli istiyodum ama astigmat varsa renkli lensde de odaklama net görememe sorunları oluyormuş
Neslihanysldl Mickeylover ben aylık lens kullanıyorum ve lens markamdam çok memnunum. Hiç çıkarmıyorum desem yeridir yani,hiç sorunla karşılaşmadım.Madem dedim hiç çıkarmıyorum neden renklisi olmasım?😂
Neslihanysldl Ikrazumra19 benim kullandığım lensler gece de kullanılabiliyor,ben hiç çıkarmıyorum. haftada 1 çıkarıp temizliyorumdur.
Mickeylover Neslihanysldl renksizlerde hava alıyormuş renklide yokmuş ondan demişti işte doktor bence deneyebilirsin belki rahat edersin
Neslihanysldl Ceylanceylin ben iki üç marka daha kullanmıstımda şimdikindne cok memnunum,olsijen geçiriyor ve yumuşacık
Ceylanceylin Neslihanysldl benimki sert lens bende renkli olmuyor renkliler de de var numara ama benim sert lens olduğu için renkli olmuyor 😂
Kiraz Ben optisyenim -0.75 numaralı renkli lens kullanıyorum ama benimki hergün takılıp çıkarılandan bazen takmayadabiliyprum gözüm hava alsın diyr ama gözün o kadar yüksekse gözlükle daha rahat edersin ve hiç çıkarmadan kullanılmaz mesela haftada 4 gün lens 3 gün gözlük takman gerek gözlerin sağlığı için
Bendeanneoldum Neslihanysldl hem renkli hem şeffaf kullanıyorum göz numaram -1.75 renklide biraz daha bulanık görüyosunuz tam net görünmüyo şeffaftaki gibi
Neslihanysldl Bendeanneoldum hangimarks kullanıyorsunuz? Bunu merak ediyorum işte markaya göre değişiyormu acaba performansı
asafnannesi Neslihanysldl benim gözler - 5 numara renkli de cok kullandım suan seffaf kullanıyorum ama renkli de bi fark görmedim netlik açısından ama seffaf ona göre daha rahat diyebilirim
Bendeanneoldum Neslihanysldl renkli olanın markası elegance en ince olan marka diğer şeffaf olanda air optiks aqua daha önce renklinin farklı bi markasını daha kullandım ondada tam netlik yoktu ztn optikçilerde söylüyor şeffaf lensteki gibi net göremeyebilirsiniz diye