Bircorekannesi Oz1376 yutmasına bakarak anlayabilirsiniz emerken iyi gözlem yapın dolu dolu yutuyorsa ses gelir boğazından
Hasderluna Papatyaseverr ben bugün çorba yaptım inanılmaz süt yaptı çok şaşkınım. İçine kabak, dereotu, havuç, soğan, sarımsak, kırmızı biber koydum, sütle kremaladım. Hem de çok lezzetliydi 😄
AYLININANNESI2020 0503 aminnn INSALLAH CANIM ALLAH BANA VERDYI SUTYEN SANADA VERSIN BOL BOLL YEDIR YAVRUNU
Papatyaseverr 0503 amiinnn kuzum tüm sütü çoğalsın diye dua eden annelere rabbim boooolc süt verdin 🍀😘
balkabagianasi hmkn92 ay bu dönemden bende geçtim dilerim bolca bolca sütünüz olur siz gibi bende bir umut yazıyordum araştırıyordum kaderdaş olarak hissettim bir an 🙏🏻
hmkn92 balkabagianasi aminn inşallahh valla çok zor bu zamanda en guzel duygularımız boyle yıpranıyor malaeseff Çok sağolun 😊
hmkn92 Zumraa12 eşimin iş yeri hekımı çocuk doktoru o söylemiş eşime tabı bızde ne duyduysak denediğimiz için buyuklerınden 15 gun içtim valla :)
Buseasel AYLININANNESI2020 nolur demeyin öyle benimde öyleydi derdim ki yeter artık akmasın birinden emzirirken muhakkak diğeri komple üzerimi sırılsıklam ederdi. Sonra sütüm azaldı bebeğim doymamaya başladı ağladı huzursuzlandı neler neler yaptım sütüm çoğalsın diye şuan Allah’a şükür ki doyuyor Ömrü sağlıklı ve uzun olsun bebeğinizin 🙏🏻