Kerevizkafa MerveCnsvr olur neden olmasın biz 7 ay 9 günlüğüz hala seberek oynuyor uzun sürede oynar diye düşünüyorum bunuda alabilirsiniz bnce çok fazla oerformans farkı olacağını düşünmüyorum
Baby_Mila MerveCnsvr bu arada bebeğiniz desteksiz oturana kadar oynar ama oturmaya başlayınca yatarak oynamak istemez oturmaya hevesli olduklarında yatmıyorlar çünkü ☺️O zamanda oturtup koydum halıya ben piyanoyu oturarak oynaması için ayarlayıp sabitledim bütçeniz ne kadar sıfır fiyatının yarısına satabilirim hiçbir deformesi yok
MerveCnsvr Baby_Mila kullanacak mı emin olmadığım için 100 TLlik ürünü düşünmüştüm çünkü bebeğime otomatik ana Kucağı aldım ama sadece 3 kere uyudu üzerinde biraz yattıktan sonra sıkılıyor bu ürünü de kullanmazsa diye uygun fiyatlı bir ürün düşünmüştüm 😊
gmzsvm Bize hediye gelmişti ama maalesef bi zaman sonra sıkılıyor çok küçük bir alanı var altı ince herkese göre değişebilir tabi ama biz pek üstünde duramadık.
Supermomiscoming Bence ne kadar küçükken alırsan o kadar iyi marka olarak bilemem hepsi güzeldir ama pahallı bir şeye de gerek yok hemen sıkılıyorlar 4.ayında aldık 5.ayında sıkıldı 1ay tek kullandık bir daha yüzüne bakmadı
Kubraren MerveCnsvr bana da hediye olarak geldi çocuk çabuk sıkıldı ya kullanmıyoruz şuan oyuncaklarını kullanıyoruz
Moms0305 MerveCnsvr aynisini aldim cok memnunum halisi biraz ince ama zaten koltugun üstüne koydugum icin sorun olmuyor. Muzikleri cok güzel oyuncaklari da kaliteli çok para vermeye gerek yok bence bu oyun halisi yeterli diye düşünüyorum.
Pelo_00 MerveCnsvr Bende o modeli almayı düşündüm yorumları okuyunca kafam karıştı sonra fisher price piyanolu oyun halısını aldım kızım çok sevdi sürekli oynuyoruz onda oyuncakları da müzikleride çok eğlenceli.
Eminos MerveCnsvr cok para vermek istemedim ve bunu aldim iyikide almisim sadece 4 ay yatabildi bunda donmeye baslayinca cikiyordu icinden kaldirdim bende ama piyanosunu hala elinde kullaniyor 16,5 aylik
Baby_Mila MerveCnsvr bence bebeğinizde kesin sevicektir benim kızımın 2 aylıkken ilgisini çekti düşünün aynası siyah beyaz pandası bebekler için çok dikkat çekici piyanosu zaten büyüse bile oynar dediğim gibi ben aktivite masası aldığım için satmayı düşünüyorum yoksa piyanosu için satmazdım
kokusudalin MerveCnsvr ben bunu almistim 2 ayliktik. Suan 9 aylik sakladim. Tekrar anne olursam bebisime diye. Memnunum yani tavsiye ederim.