Sym44 Arkadaşlar merhaba 1.bucuk sene oldu evleneli 4 aylık bi kızım var baştan beri bir gelmek istemedim çünkü bende ev ev üstüne olmaz diyenlerdenim suan kiralar doğalgaz falan uçmuş gidiyor 500 fen asagı kira yok eşim asgari ücret alıyor nasıl yapsam bilemiyorum bazen bazı seyler ağrıma gidiyor eşimle vakit geçiremiyorum tabi bunlarada şükür ama bende herkes gibi kendime ait Evim olsun istiyorum 😒
Defneduru Sym44 çok iyi anlıyorum seni 1 yıllık evliyim 1 aylık bi kızım var iyiliğine iyi kendi de çalışıyor normalde bende çalışıyordum şu an Doğum raporundayım ama izine çıktığımdan beri bi kap yemek yapmışlığı bi ev süpürmüşlüğü bile yok kıskançlığını hiç saymıyorum bile ama allah nasip ederse ben işe başlayınca annem kızıma bakıcak bizde öyle ayrı eve çıkıcaz 2 3 ay sonra umarım sende tez vakitte kendi evini düzenini kurarsın
Mltmokty Sym44 500 müüüüü okadar şanslısınız ki istanbulda oturuyorum bir değil ayrı yaşıyoruz ama 1300 tl kiramız ve semtinize göre en ucuz oturan biziz keşke 500 800 civarları olsa 😒
Ctnayse Sym44 bende kaynanamla aynı semtte oturuyorum çok gelip gitmez ama oğlunu çok güZel işler ve tartışmamız hiç eksik olmaz. Maddi açıdan şimdi tartışma konumuz aldı başına gidiypr. Benim babam neden yardım etmiyormuşta onların ailesi ediyormuş. Annem rahmetli oldu ben hamileyken annem hayatta olsaymış elini üzerimizden çekmez rahat edermişiz ama babam cimriymiş. Kaynanamın lafları bunlar. Çok bunaldım yoruldum. Bu ara babamın evinde 500e oturuyoruz bizim oturduğumuz dublexler 1200tl normalde.
Sym44 Defneduru inşallah vnm bende 6-7 aylık olunca çalışmayı düşünüyorum bakalım nasip aynen kıskançlığı da var sanki Allah günah yazmasın ama seZiyorum hem oğlunu hem kızımı kıskanıyor
Defneduru Sym44 benimkisi beni kıskanıyor sorun orda allah razı olsun eşim de kayınpederim de beni çok severler ve her istediğimi de yaparlar bide onların ailesinde akrabalık komşuluk yok kaynanam hep yalnızdır çevresinde dedikodusu yüzünden onu seven kimse de yok ama bizim aile hep iç içedir sürekli oturmaya gideriz çatkapı bile olsa her gün birbirimizi arayıp sorarız bunu da kıskanıyo hatta benim annemi bile kıskanıyo eşim çok seviyor diye
Nursin Sym44. Benm evim ayrı olmasına rağmen şuan kaynanamla oturuyorm ama hiç gönlümle degl eşim istedi diye geldim ama çok pişmanım
Kturna Sym44 kıskanıyorlar tabi Kızım üstüme kustu kayınvalidem de “anana al sütünü istemiyorum mu dedin kızım aferin sana “ diye diye övündü Hadi ogluşu neyse de çocugu ben doğurmuşum nesini kıskanıyor😒😒
Sym44 Mltmokty halimize bin şükür tabi ama asgari ücret olduğu için kendimize güvenimiz yok kimseyi de üstümüze güldürmeye niyetimiz yok
ikikizceanasi Ctnayse pardonda kaynanana noluyor? O babanla senin arandaki mevzu ister eder ister etmez görevini yapmış kızını telli duvaklı gelin etmiş , hayır yani ne haddine ki böyle bişey söylüyo ay sinir oldum ya
deleted2310 Ctnayse babamın evinde 500e oturuyoruz derken 😳 tabiki kaynananı ilgilendirmez ama babanda kiraya mı veriyor kızına evi şoktayım yani kusura bakmada
Zuhalnehir [bilinmeyen] 1600 ise sizde şanslısınız bizim burda kıytırık 2+1 ler bile 1800 den başlıyo
Yaserinannesi Sym44 inşallah tez zamanda ayrılırsın canım ben yan yana oturuyorum o bile bazen boğucu oluyorken aynı evin içini düşünemiyorum
Cansum172 1000 tl kira veriyorum 1+1 eve aidat 280 tl geçim zor gerçekten Allah yardım etsin hepimize
asel_asya61 Sym44 artık 2000 oldu asgari ücret. Hala 500e bulabilirseniz çıkın bence. Çok zorlanırız diyorsanız siz de çalışmaya başladığınızda çıkın. Aynı evde yaşamadım ama çok zor olurdu herhalde 😵
Elff Sym44 birebir aynı durumdayız😔 benimde 8 aylık bi kızım var birlikte yaşam sıfır eşimle babası birlikte çalışıyorlar dükkanımız var yurt dışındayız gece çalışıyorlar gündüz 4 gidip gece 5de geliyorlar kimseyi tanımıyorum hiçbir arkadaşım YÖK dil bilmiyprum sadece kaynanamı görmekten Midem bulanıyor artık