E3535 Kızlar normal giydiriyorum isilik oluyor,zibinla bırakıyorum üşütüyor 🙉yaz bebekleri gerçekten zor imiş…her tarafı isilik olmuş bebeğimin…çözümü ne yapabilirim, ilk ve yeni anneyim tecrubesizim
Tugce_hckrkmz37 E3535 bnde aynı sorunlayım daha demin bi post actım resme bak istersen ilk isilik sandım ama alerji gibi birazdan doktora götürecgm
jap E3535 bebek yağı losyon kullanma. Gözenekleri tıkayıp daha da kötüleştirir. Terledikçe pamukla vs sil yavaşca. Hergün duş. Gece terliyosa üstünü örtme. Banyoda sünger kullanma kese için. Hassas şimdi o bölgeler
Baloglumdoruk E3535 bizdede vardı canım tuzlu suyla yıkadım geçti banyo yaptırırken vucudunu şampuanlafıktan sonra 2 litre suya 1 yemek kaşığı tuz attım elimle erittim suyu kafası hariç bütün vücudunda gezdirdim suyu sonra durulama suyu döktüm geçti çok şükür
E3535 Tugce_hckrkmz37 bana sorarsan isilik seninki..doktor ucu sarı ise getirin demişti yani gitmekte fayda var ,allah şifa versin bebeğine 🙏
Zelisblt Normalden birz daha ince giydirin 🤷♀️ gündz ince giydrn geceleri serinse norml giydrn üstünede ince bir müslin bişy örtün
Tugce_hckrkmz37 E3535 inş öyledir ama aşırı cogaldı ucları var beyaz beyaz anlam veremedm :( acaba dalin şampuan feln mı yapıyor bebek yagı anlamadm ögrenicem gidince
kahvekokusuu Ben genelde kisa kollu veya kolsuz zibin giydiriyorum uyudugunda üstüne ince battaniye veya muslin örtüyorum gece yatarken alt pijama da giydirip yarim kundan yapip yatiriyorum henüz isilik falan olmadik cok şükür 🤗
Tugce_hckrkmz37 E3535 ter bezleriyle alakalı imiş hiç bir sekıld krem vs kullnmayın günde 2 kere banyo ama sampuansız dedi
sinemin E3535 canım gündüzleri zıbınla durdur çok üşüyorsa eğer içine ince atlet giydir gecede tulum yada ince alt üst takım giydirebilirsinn ben yanımda yatırdığım için sıcak oluyor geceleri de zıbınla yatırıyorum