Yeniann3 2 aylık bebeğim var emziriyorum. Hamileliğimde de içmemeye özen gösterdim. Eşim sürekli kendine kola alıyor sürekli herkes gözümün önünde içiyor çok canım istiyor. Şu an dolapta var sürekli bakışıyoruz. Oğluma gaz yapmasından da korkuyorum 🙄
Balteknem Yeniann3 ben bebegim dogdugunda 40 kadar dikkat ettim diye hatirliyorum sonra kuru fasulye kola yedim ictim
Iz-0309 Yeniann3 çay bardagı ıle iç bence böyle canın çok cektıgınde hemen ardına kimyon kaynat iç . Kola içtiğindede bebegını emzirdikten sonra iç bence . Sütün çeker derler canım bir şey çektiğinde yemen lazım
mrvcr Yeniann3 önce bi çay bardağı falan iç bak bakalım bişey yapıyor mu? ben içtim hep, gaz falan yapmadı hiç. belki sende de yapmaz
Balteknem Yeniann3 benide yemekte annem gormustu sen icme gaz yapar dedi niye aldin ozaman canim isticek bilmiyomusun dedim 2 bardak ictim birsey olmadi yani bebegim kiz buarada
Aymiraaa Benim eşimde aynı sürekli kola alır sonra içmememi bekler bende o içerken bardağından 1 2 yudum alıyorum nefsim körelsin diye körelmiyor o ayrı ama 1 2 yudum alabilirsiniz bence
Prensinannesii06 Yeniann3 ben hep içtim bir sorun olmadı ama kimisinde gaz yapabiliyormuş bu kadar canınız istiyorsa bir yudum için nefsiniz körelsin
GameProMom Yeniann3 için bence , arkasındanda bi kimyon demleyip için hiç bişi olmaz 🤗 gözünüzün kalmasından iyidir , ben ne canım çekerse gaz maz dinlemeden yedim içtim , arkasından hop bi fincan kimyon demledim , çok şükür gaz problemi yaşamadık hiç
Balteknem Yeniann3 dene canim oglen denemen yeterli ben hic kendimi oyle gaz yapcak fiye dusunup yememizlik icmemezlik hic yapmadim illa alismasi gerek nezamana kadar hep dikkat edebiliriz ki
Aselinannesii6 Yeniann3 ya iç canım en azından şimdilerde iç ki gaz yaparsa bilirsin gündüz gözüyle ama inşllah yapmaz
bir_pasa_annesi Yeniann3 4 ay 21 günlük be eğim benimde yanımda içiyolar cnm bende insanım sonuçta cay bardağı ile içiyorum onlar vermezse gizlice dolaptan alıp içiyorum 🤣🤣🤣🤣ruhları duymuyor😁😁😁
Yeniann3 birtosbik_anasi kız geçen bahçede oturuyorduk komşu kiracı kek yapmış nasıl kokuyor anlatamam.( Ben kekide hiç sevmezdim doğumdan sonra hep yiyesim geliyor.)Resmen gözüm kalmadı göremedim de kokusundan burnum kalmış olabilir 😄😄