Rabia88 En yüksek ne kadar odediniz kaç derecede kullanıyorsunuz Ve önlem olarak neler yapıyorsunuz Yüksek gelen faturalar icin
Dogalice Rabia88 kiramızdan fazla yakıt ödüyoruz😬 2-3tık 45-50 de yakıyoruz yani.350 civarı ödedik en son.şuan 450 falan bekliyorum gelecek diye.Elektrik desen 120 civarı.Daha da zamlar bekleniyor.Asgari ücret ile ev çevirenlere Allah yardım etsin 🤨🤔
yildirimfamily Rabia88 benm evimde 23 derece ideal bi onlem almadim cnku herturlu aliorlar o parayinl eylulden beri ayni derecede yakiiyorum nednse bu ay 351 tl geldi🙈
Baynimir Rabia88 65 derecede yakiyoruz. Bu ay 575 odedik ve klima da kullaniyoruz buna ragmen 21 derece civarinda evimiz. En ust kattayiz alt kat komsumuz yakmiyor malesef. Isi yalitimi yaptirmislar guya ama bi faydasini goremedik.
hanifenal [bilinmeyen] evim çooook sıcak değil bende 20-21 derecede çalıştırıyorum. Ve sadece 2 oda yanıyor. Geçen sene evin yarısı yanıyordu 180 geliyordu.
Dogalice [bilinmeyen] Evin ısı yalıtımıyla da alakalı biraz.Bizim ev biraz serin oluyor özellikle yatak odası.Ama çokTa sıcağı sevmiyorum sağlıklı değil.Annem eskiden bizi kundak yapıp serin oda da uyuturmuş ve çokta güzel uyuyup hiç hasta olmazmışız 😄
Rabia88 En üst kattayiz yalıtım yok ve genelde 23-24 derece 455 TL geldi sok oldum ama yalnız degilmisiz 😞 ev sıcaklığı yüksek gelebilir ama önce giyiyoruz kızım emekleme döneminde sürekli yerlerde maalesef 18 Derecede tutamam kendim kansız bir insanım önce kendim usurum çok şükür sürekli yerde olan bebeğim 9 aylık ve henüz hiç hasta olmad
Rabia88 [bilinmeyen] hangi şehirdesiniz maalesef bebeğinden önce ben üşüyorum ve sürekli yerlerde emekleyen yuvarlanan bir kızım var 18 derece bizim için çok çok düşük bı isi o şekilde tutsam hasta oluruz üstelik bazı hastalıklar kendini hemen belli etmiyor annemin komsusu doğal gaz yakmamak için çocuğuna kat kat giydiriryordu şuan 3 yaşında kızı ve romatizma tesisi konuldu soğuk romatizmayi tetikliyor 😞
Rabia88 Baynimir bizim alt kat komşumuz da genelde yakmiyor üstten siz alttan diğer komşular yakıyor istiyorum diyor 😂 bizde üst kattayiz gece gündüz açık kapatınca emen düşüyor sicaklik
KumsalPoyraz Geçen ay 3 Petek yaktım 195 ödedim bu ay 4 yaktım 354 lira geldi ne diyelim ki sırtımızdan haksız yere ceplerine koydukları her kazanç gözlerine dizlerine dursun burda sesi çıkanlardan sandıkta da aynı performansı bekliyoruz 🤚🏻
Liyaa KumsalPoyraz ben tek oda da yaktığım halde 350 tl geldi hepsini yaksam heralde eşim bütün maaşını doğalgaza bağlar
Mel-sin Ben kendi faturamı söyleyim de aukredin halimize🤣 Kızım 1 aylık oldu bugün. Evimiz 1.kat. altımız boş yakan yok. Üstümüzde dişçi var klima çalıştırıyor gündüzleri ve akşam 18.00 oldu mu gidiyor. Yani alt üst boş diyebiliriz. 60ta yaktık. En sıcak odamız yatak odası 22 derece.orurma odası falan bu yakmayla 18derece. Ve bu ay gelen fatura 745 🤭 Bu yakmayla bu fiyat gelen doğalgazla kilit atlet dolanmamiz gerekirken biz ebeveynler bile polarla dolaşıyoruz. Yani 350-400 TL fatura ney ki 🤭🤭
Dogalice Mel-sin Zeynepkalem ay o ne öyle.Şehirler de fark ediyor biraz.Başka eve çıkın anacım 900-750₺ yakıt mı ödenir.Hadi evin dubleks olur eyvallah.Biz ev aldık yaz a doğru bitecek inşallahh.o da olmasaydı başka bir eve taşınacaktık.🙈
Merrcimek Mel-sin Sobaya mı geçsek ne yapsak 😩 Ben de ısıtamıyorum evimi alt katta bi teyze var yakmıyor üst katım boş ve Kuzeye bakan bir yerde oturuyorum sürekli rüzgarlı yazın bile balkona çıkınca üşüyoruz
Yaseminnnnnnnnnnnnn [bilinmeyen] gide gide kaça düşmeyi düşünüyorsunuz? Pardon ama ideal ev ısısı 22-23derecedir. 18,5a düşürül ısıyı bebeğe hassas olmasın uyarısı yapacakken, dikkat edin hasta olmaskn Allah korusun. Buzulda yetiştirmeye alıştırmıyorsunuz heralde....
zuleyhaeslem 7 petek yakiyorum 444 geldi az petek cok petek fark ermiyor bence daha az petek yakan konsularimada bu civarda gelmis 😕