asyasare Asyah- 4. ay bitimine kadar kullandim. 3. ayda gazi bitti ama kesmedim korktum kabiz olur diye. 5 aylik olmak uzereydi sise bitti birdaha almadim. zaten 6. ayda yogurt vs tadimlari baslayinca probiyotik ihtayscini karsiliyor oradan
Muhammedyusuf Asyah- benim bebeğim her emme peşine mukuslu kaka yapıyodu yeşil renkte.hergün 10 bez kakalı alıyordum . Dr götürdüm ishal de başlamıştı maflor kullan dedi probiyotik damla günde 5 damla inş isali keser bağırsakları düzelir
Asyah- Umutkusu canım bu mAflor ,biogia,nbl gibi damlalar varya bagırsak duzenleyıcı onlardan bahsediyorum kullanmadınız mı ?
Asyah- venustomris benim de aynı 3 aylık bu ay doktoruna da bi sorayım en iyisi bazılar sadece 20 gun kullanıyormus
Asyah- asyasare anladım canım gazını kolay cıkarıyor aslında ama her gun büyük andest yapmıyor tabi 😐
Asyah- Muhammedyusuf inşallah cabım benımkide sulu kaka yapıyor ama ıkı gunde bir .ıshal degil ama alerjık sanırım laktoz alerjisi var zaten dilerim duzelir bebeklerimşz 🙏
Asyah- Deletedmom348 aynen bende nbl kullanıyorum canım iyi geldi kendi kendine gaz cıkarıyor oyle cok sırtına da vurmuyoruz artık ama devam etsemmı diye ıkılemde kalmıştım etcez sanırım:)
Asyah- Muhammedyusuf ozaaman maşallaj canım nazar degmesin yapsın yapsın normalide oymuş zaten ustten yiyip alttan yapmak:)
Deletedmom348 Asyah- 5 aylığız devam edin dedi canım doktor. Bende çok memnunum nbl den. Sadece kolay bulunmuyor ve hemen bitiyor
Asyah- Deletedmom348 aynen canım bize doktorumuz vermıstı onu daha bir aydır kullanıyorum nbl yi ınsallah bulabılırım ozaman