Betull28 Fun body kullanıyorum Verıyorum Tokluk oluyor susatıyor Sonunda iştahım kesildi rahat ettim sürekli yiyodum
Betull28 Annemelek sabah aç karna kahvaltıdan yarım saat önce ben çok korktum bişey olur çocuk emmeyi bırakır filan diye çok şükür sorun olmadı
psikolog-anne Deletedmom416 Hamilelikten önce Brown tea kullandım, iki ayda 10 kilo verdim ve geride almadım, zaten bitkisel içerikli çaylar kimyasal içermiyor, tarım bakanlığı onaylı olması sizi korkutmasın sağlık bakanlığı bitkisel ürünlere onay veremiyor
Kerevizkafa Deletedmom416 https://www.eczavrupa.com/teff-tea-tohumlu-cay-bitkisel-karisimli-cay-40gr ben geçen sene bunu kullanmıştım metabolizmayı inanılmaz hızlandırıyo en azından bende hızlandırdı siteyi ürünü görün diye attım ben eczaneden alıyordum ama teff çayı çok çeşidi var ben bunu kullanmıştım
elifiii Deletedmom416 Hiçbir çaya güvenmeyin lütfen. Haplara da inanmayın. Kaç kg fazlanız var bilmiyorum ama günde 3-4 lt su içerek başlayın ödem atmaya. 1 lt sini limon dilimi elma salatalık nane koyun. 1lt sine de tarçın çubuğu. Kalkar kalmaz ılık limonlu su için 2 bardak . Sonra her saat bası sularınızı için. Tatlı krizleriniz için vanilyalı rooibos çayı içebilirsiniz. Eğer bebeğinizi emziriyorsanız sadece su için, eğer emziriyorsanız 1 yaştan büyükse bunları yapabilirsiniz.
Deletedmom416 elifiii emzirmiyorum yamunadan performans termal tayt aldım çok güzel terletiyordu ve gerçekten 1 haftada 2cm inceldim ama bu sıcakta devam edemiyorum çok yakıyor 172 boyum var 82 kiloyum 60 a düşmem lazım bekarken 50 ydim 60 bile yeter şuan 😂
elifiii Deletedmom416 emzirmiyorsanız, kendinize uygun bir beslenme şekliyle de zayıflayabilirsiniz. Yeşil çay, beyaz çay gibi çaylardan faydalanabilirsiniz.