Pamuguum 3.5 aylik bebegimle az cok duzen kurduk dedim bi kac gündür gece uykusuna dalmiyor dalsa uyaniyor surekli salliyoruz surekli uyaniyor . Ne kadar sure yasadiniz ne zaman bitti bitipte duzelir mi fikir verin lutfen 😫😫
Organiktavuk Pamuguum en uzun süren atak diyebilirim atak bitse bile etkileri devam ediyor bir aydan fazla sürmüştü kızımın
yigitalpinannesiii Pamuguum bir haftadır var sürekli ağlıyor kucak istiyor memnuniyetsiz uykuları bölük pörçük
Pamuguum Faray neler yasıyorsunuz sizde Ne zamandir var Bir haftadir gece uykusu bitti bizde bunaldim iyice
Pares Pamuguum 4 ay 6 günlüğüz devam ediyo son 9 günümüz kaldı bu kadar zor bir atak olacağı aklıma gelmezdi 🤦🏻♀️
Pamuguum Pares zor ki ne zor ne istah ne uyku . Zaten kolik alerjik bebek bir iki hafta duzeldi simdi atakmis uykusuzluk bitirfi bizi. Sizde ne gibi degisiklik oldu . Atak suresince arada düzeliyor mu
mlkanne Bizde de durum aynı. 3 buçuk aylığız. Gece uykusunda hiç derin uykuya geçemiyor. 50 dk - 1 saat uyursa uyuyor sonra yine emzir salla uyur yatağa Bi yatıyorum yarım saat sonra tekrar. Delirmek üzereyim. 😭
Pamuguum mlkanne ayni şeyleri yasiyoruz gündüz biraz uyusun diye sallayip duruyoruz aksam oldu mu hersey bos moralim cok bozuk
Denp Pamuguum 3 ay 24 günlügüz son 10 gundur 10 dk uyuyup kalkıyor sürekli bı aglama hali gececek gececek biraz daha sabır
GizemZz37 Pamuguum suan 4 ay 3 gunluguz nerdeyse 3.5 aydan beri var artik delirmek uzereyim surekli ilgi istiyor uyku duzeni yok 20-30 dk anca uyuyor elimi attığım is yarida kaliyor geceleri uykuya dalamiyor emmek istemiyor surekli miz miz canimdan bezdim resmen 😭🤦🤦
Canancann Pamuguum benim oğlum 4 ay 22 günlük. Güya atağı atlatmışız ama ben anlayamıyorum genelde zaten öyle bir bebek olduğu için halada birşey değişmiş değil. Hatta önceden hiç kucak sevmeyen oğlum extra bu ara kucak istiyo sürekli mız mız. Gündüz uykuları hiç yok. Gecede 1-2 saatte bir kalkar
Buusesercik Pamuguum 4 ay 9 gunluguz 16 günümüz kaldı bitmesine ama etkileri devam eder gibime geliyo cunku şuanda diş cikariyo patladı patlayacak o yüzden ne uykumuz kaldı ne istahimiz hem atak hem dis mahvetti beni de dis için önerisi olan varsa bekliyorum
Pares Pamuguum iştahı azaldı gece uykusu bozuldu sürekli mız mız geceleri ağlıyo her saat başı kalkıyo gündüzleri hep kucak istiyo gündüz uykuları 15 20 dk bazı günler daha şiddetli geçiriyoruz bu anlattıklarımı diğer gün biraz daha hafif 9 günümüz kaldı umarım geçer çabucak uykusuz ve yorgunluktan ölüyorum çünkü
mlkanne Pamuguum aynen öyle ne yapacağız nasıl düzene girecek hiç bilmiyorum. Bazı akşamlar eşimle çay bile içemiyorum. Çocuk ayağımda ben koltukta oturur vaziyette öyle uyuyup kalıyorum