Hazal Zeynepkalem konu ne olursa olsun tabi ki bebeğim. Sonuçta bana muhtac 🤷♀️ Size buny düşündüren ne peki ?
Ezo5742 Zeynepkalem ya baslıgı gorunce bısey zannettım bırı can bırı canan nıye ınsanlar boyle bı ıkılemde kalsınkı Rabbım kımseyı boyle bı ımtıhanda bırakmasın ınsallah ama ınsanların daha cıddı soruları olabılır ona gore baslık atalım lütfen
shdemir Eşim ve bebeğim arasında tercih yapmam gereken bir zamanı Allah bana göstermesin. Biri canım diğeri canımın canı. İkisinide kaybetmemek için elimden geleni yapardım. Gerekirse kendimden geçip onlardan geçmezdim.
Zeynepkalem Sadece siz değerli annelerin fikirlerini merak ettim ben tabiki eşimi kimseye degıstırmem çok sevıyorum çok değer verıyrum ama kızım sanki bir nebze daha üstünde o yüzden merakımdan soruyorum acaba herkez benım gibi mi düşünüyor diye
Alpgdd Konuya göre değişir. Oğlum dünyadaki en kıymetlim, canımın parçası. İleride çocuk ergenliğe girer genç olur ufak tefek sürtüşmeler, tartışmalar vs olur. Her olumsuzlukta oğlumu kayırarak ömrümü beraber geçireceğim adamı incitmem. Evlat bi süre sonra yuvadan uçup gidecek kocalarımızla başbaşa kalacaz.
NurR Zeynepkalem Küçük çocuklara anneni mi çok seviyorsun babanı mı diye sorarlar ya hani bu soru da öyle olmuş. Neden böyle bir ikileme sokma gereği duydunuz ki kendinizi anlayamadım.
Nermin_erzk Zeynepkalem biri canım diğeri canımın parçası Allah seçim yapmak zorunda bırakmasın.. Çok zor bir karar
Zeynepkalem NurR Sadece siz değerli annelerin fikirlerini merak ettim ben tabiki eşimi kimseye degıstırmem çok sevıyorum çok değer verıyrum Allah Kimseyi bu acıyla sınamasın Allah kımseyi bu tercihi yapmak durumunda bırakmasın ama kızım sanki bir nebze daha üstünde o yüzden merakımdan soruyorum acaba herkez benım gibi mi düşünüyor diye
Oglumveben Kocam kaynanamın oğlu..Alsın benden kıskandığı oğlunu...... oğlum benim oğlum icimde büyüttüm, onun icin kendimden geçtim. Oglum❤️
MucizemGeldi Zeynepkalem SANKİ mi? Bir nebze mi? Birdaha düsünulün bencee. Evladimi kimseye degismem 👍🏼
Crazybabyismom2 Zeynepkalem gülüyorum zaten canım çünkü canından can kopuyor evladın doğarken. Ve emin ol bunu eşinin annesine sorsan oda der evladım diye kocam demez yani .
Dogalice Zeynepkalem İkisi de Benim herşeyim,hayat kaynağım.Her zaman Bebeğim daha önde gelir ama hayatta yeri dolmayan tek şey;evlat,anne,baba ve kardeştir..Allah tercih yapmak zorunda bırakmasın.
Zeynepkalem Dogalice amin yorumlarınız için tşk ederim saygı duyuyorum herkese yorumları için ama bazı hadsizler alaycı yorum yapıp benı sınırlandırıyor