Prensesannesi111 Kızlar ne versem boğazında kalıyor elim ayağıma dolaşıyor bebeğime tek bakıyorum 8 aylık oldu ben cesaret edip bişe veremiyorum ☹️☹️☹️ Verdiğim an panikliyor benim elim ayağım dolaşıyor hemen geri alıyorum
kartalice2020 Prensesannesi111 muhallebi tarzı şeyler verin isterseniz yavaş yavaş pütürlü şeyleri deneyin BLW içinse çok erken bence
minnosvetontis Prensesannesi111 bende hala korkuyirum damagi kasiniyor salatalik veriyrm yannda bekliuirm koparip cignemeye baslaynca bi yokluyorm parmagmla kucukse almiyorm buykse aliyorm bi zmab bole gidr heralde dikkat etmk gerek. Cogu kez de yutamadigi biseyse og yapip cikariyor kendisi
Sevimli Prensesannesi111 püre halinde verin korkmayın az az verdiğiniz sürece bir şey olmaz . Kızım 6 aylık şuan her şeyi veriyorum bazen pütürlüde yapıyorm alışması için . Çünkü sürekli pürede verirseniz ilerde zorlanırsınız yaşına geldiğinde yemekleri yiyemeyebilir
kartalice2020 Prensesannesi111 ilk yardım videolarına bakabilirsin ne olur ne olmaz her annenin bilmesi gereken şeyler bence
Prensesannesi111 kartalice2020 baktım hep canım izledim normal de hiç panik olan biri değilim ama işte konu evlat olunca insanın eli ayağına dolaşıyor
Prensesannesi111 Sevimli inşallah canım ama elimde değil yarın Allah izin verirse tekrar deneyeceğim baktım yenemiyorum bunu doktora gideceğim en son
minnosvetontis Prensesannesi111 biraz daha zamanlari var 🤷🏻♀️ allah korusun cok buyuk lokma kati gida okmadikca korkmayin ogurur oksurur cikartir. Tabi ginde tedbirimz alalim 😃
Sevimli Prensesannesi111 alışırsınz merak etmeyin 🌸😇 az az verin allahın izniyle bir şey olmaz. Bende çay kaşığın ucuyla vermeye başladım şuan dolu yiyor ☺️
Sevimli Prensesannesi111 meyveyide meyve süzgecnde verin onda zaten boğaznda klmaz ve yemeye alışır .
Prensesannesi111 Sevimli öyle veriyorum ama eline de vermek istiyorum çünkü meyve filesinde sadece suyunu alabiliyor çekirdekli şeyleri daha çok katıyorum ona
Sevimli Prensesannesi111 rende yapın mesala muzu rendeleyin biraz yoğurt koyun somra kaşıkla yedirin zaten muz yumuşak yemeleri kolay oluyor
ZyNpYigit Prensesannesi111 çorba deneyin belki tadini sewmiodr desem n yese oyle yapiomus dr dansn bnce
Sevimli Annecim ek gıda önemli bence zaten 8 aylık olmuş belli bir zamandan sonra anne sütüyle doymuyorlar. Ve geç kalındığı zaman ilerde anne yemek konusunda zorluk çekebiliyor
Annecim Prensesannesi111 yemeyecek olan erken başlasa da yemiyor. Ablam 4 çocuğunu 1 yaşından sonra başlattı hiçbiri yemek secmez