Prensesannesi111 Arzu0101 yani ben sadece duydum ne kadar doğru bilmiyorum almaya karar verince soracağım sizde almadan mutlaka sorun 🙏🏻
Aymirmom Hala kullanıyorum 1 aydır kullanıyorum 2.ayıma geçtim 93 kilodan 84 kiloya düştüm metabolizmayı çalıştırıyor zaten sşze bazı sorular soruyorlar ona göre hazırlanıyor çay ben memnunum içinde katkı maddesi yok zaten doğal bitkilerden hazırlanıyor
Aymirmom Prensesannesi111 hayır sadece cayı aldım ben 7 aylık tı oğlum aldım ama 3 aylıktan sonra verilebiliyor
zeynepalp Prensesannesi111 yani çok da dikkat ettiğim söylenemez açıkçası yiyordum herşeyi 😂 ama çok su içmek gerekiyor
Hafizecrin Ben kullanıyorum çay ve günde 45 dk yürüyüşle 25 günde 7 kilo verdim üstelik emziren annelerde kullana biliyor 😊😊
Yagmur12 Prensesannesi111 canım bende ni çay aldım emzirenler kullanabilir diye 4 lkilo verdim ama bebegim ishal oldu sonra çok kızdılar bebegin bagırsak sistemini bozuyomuş bu tarz çaylar
miracinnannesii Prensesannesi111 ben kullandım ve hiç bir faydasını görmedm birde sürekli kullanınca hafıza kaybına sebep oluyorms dye duydum