Emin_e Goknurakyol benimki boyle olduktan 1 hafta sonra ilkini patlatti:) hadi bakalim kolayca gelsin insallah cok tatli yaa
Goknurakyol Emin_e bi çıksa öyle tatlı oluyolarki öyle alttan iki diş gülüyolar bide yiyesin döve döve sevesin geliyo 😍😍😍
Ssd Ebrugurkuzey ürünler her bebekte aynı etkiyi yaratmıyor ya size de faydası olmadı demek ki. Bizimki müptelası oldu bi taneyi veriyorum eliyle ver ver hareketi yapıyor😂
Kerevizkafa Goknurakyol taze soğan veya pırasanın köküne yakın beya kısmını verin gevsin bize doktorumuz onu önermişti onun haricinde çok huysuz olursa jel kullanıyoruz
Goknurakyol Kerevizkafa verdim şimdi soğan ama onuda boğazına kadar sokuyor tiksiniyor ısırmıyor spa 😂
Goknurakyol Ssd her bebek farklı demekki bide gripte olduk onunda etkisi var hiç hasta olmasalar keşke 😔
Kerevizkafa Goknurakyol ben meyve sebze süzgecine koymuştum buzluğa atıp dondurun sığacak kadar bi parçayı sonra bi suya tutun içine koyun verin bizim doktorumuz aynen böyle önermişti ama filede kokusu kalıyo benden söylemesi😁