BaraninAnnesi Güzel anneler aranızda kullanıpta memnum olan var mi? Etkili mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Doktorum bu jeli önerdi ama hiç ucuz bi jel degil o yüzden önce size sormak istedim eğer etkiliyse ona göre alacağım. Şimdiden teşekkür ederim☺️
Minikannesi00 BaraninAnnesi canım bende contractubec kullanıyorum ,doktorum önerdi . 1 haftada bile gözle görünür derecede izi yok etti . Araştır istersen ,dikiş izleri ,kalıcı sivilce izleri doğum çatlakları falan hepsinde işe yarıyormuş . Fiyatıda 145 tl
Medusafer BaraninAnnesi benim doktorum da sarı kantaron yağı ve bepanthol anti skar jel önerdi henüz kullanmaya başlamadım ama contratubex de çok etkili bir krem ikisini kullancam
Gnsl Ozgeruya kullanilması gerekmiyor. İzden catlaktan rahatsız oluyorsan istemiyorsan kullaniliyormus
Minikannesi00 PortakalKokulum daha uzun süre kullanman gerekir sanırım. Ben doğumdan 13 gün sonra başladım. Yeni izlerde daha etkili tabiki
OzlemAlisa BaraninAnnesi görümcem kist ameliyatı olmuştu ayni sezeryan gbi iz vardi 150 160 liraya krem aldi iz olmasin diye aylarca kullandı eh iste derecede gecti, ben hic bise kullanmadim ilk zamanlar kırmızıydi iz 1 sene oldu simdi incecik iz kaldi kirmizilikta yok. Gorumceminkiyle ayni yani kremi gereksiz buluyorum o yuzden 😂
Neib BaraninAnnesi bende bi tüp kullandım etkisini görmeyince tekrardan almadım kaç tüpte etki eder bilemiyorum ama🤷🏻♀️
BaraninAnnesi Cevaplarınız icin tesekkur ederim hanımlar. Hepsiburada’da varmış demin gordum orda ki yorumlarda oldukça iyi ama bilemedim… contractubex’da soracağım..
Ozlemooo tosbikannesiii sezeryandan 15 gün sonra başlanıyor bitene kdr devam bende aklıma geldikçe ilk bir ay düzenli sürdüm