Kayraaa Zeyzeyyyyy musa özdemir tekden hastanesinin yanındaki iş merkezinde yeri var çok memnun kaldık biz canım
Elfelif Zeyzeyyyyy ben tekden hastanesinde mehmet içer beye yaptırdım çok memnun kaldım çok naif bi insan
MisSaLyaa Canm ozel muaynehane de yaptirdik cok guzel hatta muhtesem di 1ay surmeden hersey bitti gitti mustafa ersayan dikis falan yok
Zeyzeyyyyy MisSaLyaa Mustafa Ersayan tanıyorum gitmem ben ona para meraklısı doktor bile değil o daha yeni kliniği ☹️
MisSaLyaa Zeyzeyyyyy vallahi biz 10 arkadas is yrinden hep ona yaptirdik cokk memnunuz parayada hic oyle merakli degildi ama siz daha iyi biliyorsunuz dmekki
Zeyzeyyyyy MisSaLyaa beni sürekli arıyor yazıyor bıktırdı hacmat olsun ilen şu bu kocan sen gelin sünnetide ben yapıyım diye bıktırdı inanın bıktırdı
Kayraaa Zeyzeyyyyy özel klinik canım ne kdara yaptıklarını bilmiyorum istersen ara bi görüş akrabalarımdanda yaptıranlar oldu onlarda çok memnun kaldılar
Zeyzeyyyyy MisSaLyaa evet ya bıktırdı kadına hacamat yapması harammış ben bilmiyordum ben doktorum dedi birşey olmaz dedi sapık oldugunu düşünüyorum ben onun .
Zeyzeyyyyy Elfelif onuda çok söyleyen oldu çocuk doktorları ve kadın doğumcular problem oldugu için tekdenden korktum
Mertinannesi34 Zeyzeyyyyy Benim sezeryanimi Ahmet Bey yaptı ama dediğiniz gibi degil harika bir doktordur yaa
Zeyzeyyyyy Mertinannesi34 onu bilmiyorum ben ama bi kızı doğum yaptırdıbiri kafası yanul çıktı bekletmişler bende birinde yaptım yeni doktormuş tecrübesiz çocugum erken doğdu