nazli_19 Mom4775 1 yaşından beri kuru boya ile boyar benim kızım seviyor ilgileniyor 19 aylik olacak artik cizgiklerimin içini boyuyor boyamak icin uğraşıyor cok hoşumuza gidiyor
Bartununannesi Mom4775 kaleme su dolduruyordu uz sürdükçe kitap ıslanıyor islandikca renk alıyor. Hem tekrar tekrar kullanılabiliyor hemde su dönemde ağzına herşeyi sokan cicuklae için oldukça güvenli. Ebebekte 3 al 2 öde var tavsiye ederim
meryemmirasmombuse Mom4775 water magic diye sihirli boyama kitapları var kalemin içine su doldurup veriyorum o şekilde kalemden su gittikçe kitap boyanıyor çok iyi oldu ağzına filan aldığında bi zararı yok hani
Mom4775 meryemmirasmombuse yaa onları biliyorum da alsam mı şu an yapabilir mi?? +2 var +3 var sizinki hangisi
PonciKom Mom4775 ben sıhırlı keçeli boya aldım hank ustune surulsede cıkıyor silinebılır boya kıtabını karalıuor işte sadece 15 aylıkken almkstm sımdı 16 aylık karalıyor bıseyler
MayneymisAltintop Mom4775 14 aylıkken almıştım şuan 19 aylık. İster istemez bir yerlerde unutuyorsunuz ve buluyorlar 🤭