Elif-defne Iyı akşamlar kızlar kızım 8 ay 12 günlük bugün saat 5 GB ateslendı 38.8 ateş düşürücü verdım duş aldırdım ama hala dusmedı dr aradım hastaneye getırmeyın duş aldırın dedı korkuyorum dısten olabılır mı
Aynuradem Elif-defne başka bi rahatsizligi yoksa distendir cnm ilac werdiysen düşer Allah sifa wersin
Melinda101019 Elif-defne Diş yapar canım kusmada yapar ishalde yapabilir. İştahsızlıkta yapıyor. Ateş düşürücüyü 4 saat ve 6 saat aralığında veriyorsun demi ? Yani birde bir calpol veriyorsan diğerini pedifen ver o calpolden daha etkili. Birde calgel al diş jeli zararsız karanfilli dolapta tut az ılınınca damaklarına yedir geçmiş olsun 👍🏻
Seydameva Elif-defne diş ateşi en fazla 38.3 olur daha yükseldiğinde genelde enfeksiyon kaynaklıdır. Çok geçmiş olsun ılık duş soğuk kompres yapAbilirsiniz bir de ayalarının altına limon sürüp çoraplarını limonlu suya batırıp giydirebilirisniz 🙏🏻
Cagla93 Elif-defne diş ateşi o kadar yükselmez diye biliyorum limonlu su içirip tüm vücudunu zeytinyağı ile yağlayın birde
Elif-defne Aynuradem iki diş çıkardı onda ateslenmedı amcası tatıle gitti geldi mecbur görüştük acaba korona falan mı oldu dıye korkuyorum başka belırtı de yok
Htcana Elif-defne idrarinda koku var mi bu ara idrar yolu enf. Kız çocuklarında sık görülebiliyor.ateş devam ederse marketlerde satılmaya başlayan bir bez var idrar testi yapıyor. Diş ateşinde özellikle kafa cayır cayır yanıyor diğer bölgelere nazaran.ates 3 günü geçerse mutlaka dr kontrolü gerekir
Melinda101019 Elif-defne Allah korusun sen ılık suyla bezleri eklem yerlerine koy devamlı değiştir bekle bakalım
Balteknem Seydameva kizimin eli hep agzinda ve bayadir ishal yani sadece sari renkte kakasi hep elleri dislerinde ondandir heralde ins
MarlaSinger 31 aylık kızım iki gündür ateşl vardı. Kendiliğinden düştü bugün. Enfeksiyon falan da yok herşey normal. Diş de değil
Seydameva Balteknem biraz uzun olmuş sanki günde 7-8 beze kadar normal o kadar değiştiriyor musunuz ?