ObirAnnnee Bilge_ genel olarak dedim zaten, benim bildiğim kadarıyla ve etrafımda olanlara göre konuştum ☺️ kişiden kişiye değişir tabi ☺️ Annemizin kendinde sorun olmadığını belirtmek istedim, bir çok kişide olan şey ☺️
Sehar Bbusra43 benimde 6 aylık bebeğim var 1 aylık hamileyim korunmada aynıydı nasibi varmış biraz zor olacak elbet ama rabbim kolaylığını da verecektir
Sumeyyelan Bbusra43 emziriyomuydun canjm sen nasıl anladın 5 ay oldu ve bende çok istiyorum beraber büyüsünler diye ama bakalım
Bbusra43 Sumeyyelan yok canim emzirmiyordum 3 ay once falan birakti. Adetim 1 bucuk ay gecikti strsten falan gelmiyordur dedim yoktur diue test yaptim cıktı 😂
Sumeyyelan Bbusra43 ben 5 aydın hiç adet olmadım gebe kalmam için adet olmam şart mı ya acaba niye olmadım çoğu kişi olmuş
ikizannesii01 Bebeklerm Canım benim evim Mardin’de eşim polis memuru Doğu görevindeyiz. Şimdi annemlerde bakıyoruz ama gidecem 3 aylık olduklarında annem gelecek 1 hafta kalacak evi temizleyip geri dönecek sonrası eşimle ben bakıcaz ama çok korkuyorum 🥺 bakabilir miyim acaba diye . Bebeklerimden biri uysal ama diğeri biraz cazgır arada gaz oluyor akşamları oda en son çareyi kimyon çayında buldum umarım düzelir 3 haftaya 🥰
[silindi] Hayırlı olsunn🌷✨ilk dogumunuz sezeryanmiydi ?bende korkuyorum sezeryan iki sene beklemeliymis bebekolursa iç karin yırtılması oluyormus 🥺
[silindi] Salihabebegim33 dikişler iki sene icinde tam toparliyormus sezeryanda icte te dikisler var bu yuzden karin büyüdükçe risk artiyor anne için bende korkuyorum 🥺
Anneli07 Bbusra43 insanlar ah o insanlar yokmu heo onlar yuzunden her istedimizi yapamıyoruz sevincimizi bile yaşaamıyoruz 5 aylik bebegim var gecen ay gecikti reglm annem ve ablam bizdeydi hamileyim heralde dedi bana ya sen napıyorsun millet senle dalga gecer ikide bir kunluyo diye hemen bir laf ettiler cevre baskisi işde 😑😑😑
Bbusra43 Anneli07 insani da en cok en yakinlari uzuyo işte destek vermeleri gerekirken. Banada en yakin arkadasim dogurmucan insallah dedi bildiğin aldir demeye getirdi.
nisosmom Bbusra43 bence korkmayin zor aman nasil olcak ben bunaldim yiprandim diyenlere aldirmayin Rabbim gucunu verir birlikte buyurler en azindan benim kizlarimin arasi 4 yas buyugum 5 yasinda kucugum 9 ayluk buyuk kizim surekli buyusede oynasak diyo hamilegim asiri zor surekli bulanti serum aglamaktan helak oluyorum yasam duruyo benim icin yoksa 4 sene ara vermezdim Rabbim boyle uygun gorduyse sabrinida gücünüde verir muhakkak 🌸🌸